Quito

2 mar. 2020 - 3 mar. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Quito se numără Hosteria San Carlos Tababela, Hotel La Cartuja și Hotel Boutique Plaza Sucre în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Quito, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Quito

începând de la 238 lei
începând de la 310 lei
începând de la 613 lei

Ce spun călătorii despre Quito?

9,8
Iubitori de istorie
9,2
Călători de aventură
7,5
Iubitori de natură
7,5
Excursionişti
6,9
Călători în familie
Recenzii membri (90)
Daniela Maldonado
Daniela Maldonado
24.01.2020

Infraestructuras maravillosas, ciudad que irradia historia, visitar el panecillos, las iglesias, el palacio presidencial y ver el cambio de mando que se realiza los días lunes.

Sara  Rodrigues
Sara Rodrigues
08.10.2019

I really liked Quito even though it is a very good city. Grand one can move very well there! I found everything cheap there and a city full of stories!

Selma  Nunes
Selma Nunes
09.07.2019

Loved the culture, history, and food markets. The traffic is chaotic and the drivers do not respect headlights or pedestrians ... but it is worth knowing the city. I recommend staying 4 nights, and Hotel Quito is great value for money

Waldo Uribe
Waldo Uribe
21.01.2019

Prueben el ceviche, el encocado de camarón, los chocolates pacari y el café Vélez

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 178 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Quito este iunie, cu un preț mediu de 298 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 201 lei pe noapte. Acesta este cu 8% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 219 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Quito, temperatura medie estimată în februarie este 14,5°C/58,1°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, septembrie, cu o medie de 20,3°C/68,5°F. Cea mai friguroasă lună este iulie, cu temperaturi medii de 9,1°C/48,4°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Quito este Quito (UIO) (9,94 km).

Planificați o călătorie în Ecuador