Nyon

15 dec. 2018 - 16 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Nyon se numără BnB "Les Coquelicots", Zenitude Hôtel-Résidences L'Orée du Parc și Hôtel de La Poste în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Nyon, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Nyon?

9,8
Călători eco
Recenzii membri (7)
Property Manager
Property ManagerSt Georges la Pouge
05.04.2018

Nyon is a very charming city in Switzerland. Take the Boat in Yvoire and get there in 15 min. The journey is breathtaking.

Richard Azia
Richard AziaGeneva
24.07.2015

Down the road from where I live with a nice view on the lake, the opportunity to sail to Yvoire, to cycle and more sports. Nyon is well known for it's white walled castle. It's documentary film festival and more.

Heather Fisher
Heather FisherSydney
03.08.2013

Beautiful lake-side town with a nice downtown shopping and eating area. There is also a chateau that is nice to walk up to and gives a great view over the city!

Paulina & Robert
Paulina & RobertStockholm
06.01.2017

A great, lively and colorful lake-side town with several excellent restaurants.

Planificați o călătorie în Elveţia