Ajaccio

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Ajaccio se numără Chambre D'Hote Ajaccio, Appartement Vieille Ville și San Lazaro în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Ajaccio, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Ajaccio?

9,8
Călători în familie
Recenzii membri (7)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
30.12.2016

This port city is the capital of Corsica and the birthplace of Napoleon Bonaparte. Nice place to walk around and get a floor of the area.

Thomas Beard
Thomas BeardAbergavenny
14.11.2014

A nice town and I had no idea about the history that existed here, such as Napoleon's house that you can go actually go inside!

Muriel Tournadre
Muriel Tournadre
20.01.2012

Cinzia Saulini
Cinzia SauliniGenzano di Roma
26.08.2012

Planificați o călătorie în Franţa