Parma

16 dec. 2018 - 17 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Parma se numără Holiday House La Colombaia, The Diamond Flat și Lombardi Fleming în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Parma, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Parma?

9,8
Gurmanzi
9,7
Iubitori de artă şi design
9,7
Iubitori de istorie
6,3
Călători business
6,3
Călători de aventură
Recenzii membri (14)
Julia P
Julia PLondon
18.02.2015

Beautiful town that is also the home of parmigiana cheese. Worth a quick stop.

Nally
NallyNew York City
21.09.2014

Parma was a pleasant surprise! We came to eat prosciutto and Parmesan, and drink Lambrusco, but found a lively city in the largely car-free historic center. Just wander--there are lots of little gems to discover here.

Forrest Spears
Forrest Spears
25.07.2014

Difficult to list all the museums, palaces, parks and shopping and eateries found in the capital of the once-upon-a-time Duchy of Parma. The city boast one of the best standards of living of any city in Italy and you can see it too!

Jon Fish
Jon FishBlackpool
06.01.2017

beautful place nice food if your in italy near by worth a vist even if its a day trip

Planificați o călătorie în Italia