Kurayoshi

27 sept. 2019 - 28 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kurayoshi se numără 湖上に浮かぶ絶景の宿 千年亭, はわい温泉 ビジネスホテル山本 și はわい温泉 望湖楼 în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kurayoshi, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Kurayoshi

începând de la 544 lei
începând de la 266 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 381 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Kurayoshi este septembrie, cu un preț mediu de 735 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 526 lei pe noapte. Acesta este cu 6% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 495 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Kurayoshi, temperatura medie estimată în septembrie este 22,8°C/73,0°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 32,2°C/90,0°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -2,1°C/28,2°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Kurayoshi este Tottori (TTJ) (33,01 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Yonago (53,27 km) Okayama (74,91 km)

Planificați o călătorie în Japonia