Sliema

13 dec. 2018 - 14 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Sliema se numără Milano Due, 115 The Strand Suites și Boat MS Cutty Jean în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Sliema, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Sliema?

9,8
Călători în familie
8,7
Iubitori ai vieţii de noapte
8,1
Călători de lux
6,9
Iubitori de natură
6,9
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (26)
Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
26.09.2018

Sliema is a nice area to stay, much more reasonable accommodations and it’s just 10-15 mins ferry ride across from Valletta.

Kaman Chan
Kaman ChanAmsterdam
26.08.2015

You can find an area with cool roman baths, basically a big rock cut into 10 different small pools in front of a beach club.

Mary Sevasta
Mary SevastaValletta
21.02.2015

Luxury Apartments at Sliema Tigne Piont up market area surrounded by shopping centre and various waterfront restaurants

Maria Logan
Maria LoganWinslow
20.01.2014

so love sliema,its where my family comes from, the fiesta is the best in malta and not to be missed, the people are so friendly.and even going in november the weather was just great

Planificați o călătorie în Malta