Aviemore

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Aviemore se numără Cairngorm Guest House, Aviemore Stay & Explore și Cairngorm Highland Bungalows în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Aviemore, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Aviemore?

9,8
Iubitori de natură
7,4
Excursionişti
7,4
Studenţi
Recenzii membri (7)
Stuart Scott
Stuart ScottReading
12.11.2014

The british attempt to build a ski resort and very much showing its age. The area around the town is much nicer.

D'Maris Coffman
D'Maris CoffmanLondon
27.08.2014

Great base for highland adventures in either winter or summer. Near a decent ski resort, but mostly known for fell walking. Lots of places to stay at all price points.

Stephen Mccartney
Stephen Mccartney
06.01.2017

went ski-ing to aviemore with an after school club for disruptive pupils, brilliant time i had with fellow truants and mates.

Chris Dye
Chris DyeFleet
29.06.2011

Planificați o călătorie în Regatul Unit