Tulsa

21 ian. 2019 - 22 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Tulsa se numără La Quinta Inn & Suites Tulsa Central, Quality Inn Tulsa și Comfort Inn South Tulsa - Woodland Hills în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Tulsa, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Tulsa?

9,8
Gurmanzi
9,1
Călători în familie
8,4
Iubitori de artă şi design
8,3
Călători business
6,7
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (38)
Sam wilmes
Sam wilmesTulsa
07.04.2017

Best high-quality food delivery in Tulsa Oklahoma The food was so delicious the steak so tender and I love the funnel cake

Madison Lewis
Madison LewisTulsa
03.12.2015

Being a student here in Tulsa, you're able to find the best variety of coffee shops!

Owner
OwnerDisney
22.07.2015

Only an hour's drive to Tulsa for big city entertainment or travel from Tulsa International Airport.

mahendra parekh
mahendra parekhTulsa
19.02.2015

I have been in Tulsa for last 37 years, this is the best city in USA. I have traveled all over the country but there no city better then Tulsa.

Planificați o călătorie în Statele Unite