Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Brindisi cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Brindisi-Salento

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Fie că doriți câteva zile de relaxare la mare sau o excursie prin regiunea Puglia, cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Brindisi-Salento.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Brindisi

Cele mai importante companii de închirieri auto au birouri în incinta aeroportului. Acestea sunt Avis, Europcar, Budget, Sixt sau Firefly. Birourile au program zilnic de dimineața și până seara târziu. Rezervările pot fi făcute și online pentru a economisi timp și bani.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Brindisi

Majoritatea companiilor de închirieri cer ca la returnare, mașina să aibă plinul făcut. De aceea e bine de știut că la 5 minute de aeroport se află o stație de benzinărie Esso, pe strada Adriatica.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Brindisi

Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune, iar semnele de circulație sunt bine semnalizate pe toate drumurile. Pentru că regiunea nu este atât de exploatată turistic precum nordul țării, veți observa că drumurile nu sunt aglomerate și puteți ajunge cu ușurință la destinație.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la cele mai frumoase orașe din regiunea Puglia.

Brindisi

Brindisi este locul perfect pentru câteva zile de relaxare. Străzile pietruite, frumusețea clădirilor și mâncarea excelentă sunt doar câteva dintre motivele pentru care nu trebuie să ratați acest oraș.
Drumul de la aeroport durează 15 minute. După ieșirea din aeroport se află un sens giratoriu din care ieșiți pe Strada Comunale 76, apoi Via Ruggero de Simone pentru a ajunge la destinație. Parcarea pe străzile orașului poate fi o problemă, de aceea e indicat să includeți locul de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Lecce

Lecce este principalul oraș din regiune și unul din cele mai frumoase orașe baroce din Italia. Centrul orașului este un loc minunat de explorat, cu clădiri decorate uimitor și restaurante cochete pe străzi.
Drumul de la aeroport durează în jur de 35 de minute. După ce ieșiți din aeroport, o luați pe drumul SS370, apoi SS613 până la destinație. Centrul orașului este zonă pietonală, astfel în jurul lui e destul de dificil să găsiți locuri de parcare, în special la sfârșitul săptămânii. De aceea e recomandat să includeți locul de parcare în momentul în care faceți rezervarea camerei de hotel.

Otranto

Otranto este un oraș-port pe Coasta Adriatică și unul dintre cele mai frumoase orașe istorice din regiune. Tot orașul are o atmosferă aparte, probabil datorită străzilor pietruite înguste și a clădirilor albe în stil mediteranean. E un oraș fermecător care nu trebuie ratat într-o excursie prin Puglia.
Otranto se află la 100 km de aeroport, iar drumul durează puțin peste o oră. După ce ați părăsit aeroportul, porniți înspre sud pe drumul SS379. După ce treceți de Lecce, continuați pe drumul SS16 până la destinație. În privința parcărilor nu veți întâmpina probleme, iar majoritatea hotelurilor din Otranto oferă loc de parcare gratuit.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.