Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Brest cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Brest

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Indiferent dacă doriți să vizitați doar orașul Brest sau să colindați această regiune a Franței și să descoperiți cât mai multe zone frumoase, închirierea unei mașini de pe aeroportul din Brest nu a fost nicicând mai ușoară. Skyscanner vă oferă varianta de căutare și închiriere a unei mașini de pe aeroportul din Brest prin intermediul opțiunii sale dedicate în totalitate acestui subiect.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Brest

Aeroportul din Brest are un număr de cinci companii de închiriat mașini care vă pun la dispoziție serviciile lor: Avis, Europcar, Enterprise, Hertz și Sixt. Birourile acestora se află în incinta aeroportului, față în față cu zona de Sosiri.

Benzinării lângă aeroportul Brest

În direcția orașului Brest, la 7 km de aeroport veți putea alimenta la benzinăria de pe D112 - Sas Distrileg. Puteți folosi această benzinărie și la întoarcere, pentru a preda mașina cu aceeași cantitate de carburant pe care o avea la preluare.

În apropierea aeroportului Brest

Aeroportul este situat la 10 km de oraș, iar ca și timp petrecut în mașină nu veți depăși 15 minute.
D112 este drumul pe care trebuie să conduceți pentru a ajunge în Brest.
Zona portuară este o locație ideală de unde puteți să vă începeți plimbarea, iar Castelul din Brest poate fi și el un punct turistic la care ați putea ajunge.
Aproape de zona portuară veți putea lăsa mașina la parcarea Coat Ar Gueven, parcare care are 720 de locuri și care este deschisă tot timpul anului. Pentru o oră de parcare aici veți plăti 1,80 euro, pentru două ore 3,40 euro, iar pentru trei ore 5 euro. O altă opțiune este parcarea Liberte, care are 450 de locuri și care are aceleași prețuri ca și parcarea Coat Ar Gueven. Ambele parcări se află foarte aproape de centru și de zona de port.

Locații de vizitat

Saint-Pol-de-Léon

Orașul este faimos pentru catedrala sa care datează din secolul 13. Orașul se află pe coasta de nord a Franței și este o zonă turistică foarte apreciată de turiști. Din Brest veți avea de condus aproximativ 50 minute. Conduceți pe drumul E50, iar în dreptul localității Landivisiau treceți pe D69. Distanța este de 60 km.

Quimper

Acest oraș se află la 70 km de Brest, în partea de sud. Este un oraș cu influențe celtice, iar atmosfera de aici este una rustica. Printre atracțiile orașului se află și o catedrală în stil gotic care datează din secolul 11. Ca să ajungeți aici trebuie să străbateți Parc Naturel Régional d’Armorique, o zonă naturală protejată prin care va fi o adevărată plăcere să treceți.
Drumul care duce la Quimper din Brest este N165, iar timpul aferent acestei călătorii este de aproximativ o oră.

Concarneau

La 26 km sud de Quimper se află un oraș cu aspect modern, dar și cu zone medievale. Este vorba de Concarneau, iar principala atracție a acestuia este zona fortificată a orașului. Dacă vă îndreptați către Concarneau din Quimper, trebuie să conduceți pe drumul N165 timp de 25 minute.
Întreaga zonă este una în care veți putea vizita o mulțime de alte locații, iar cu mașina dumneavoastră închiriată prin intermediul Skyscanner vă veți putea deplasa fără nicio problemă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.