Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Menorca cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Menorca

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Menorca este o destinație de vacanță aflată în Marea Baleară, aparține de Spania și este o insulă mult mai liniștită decât Mallorca sau Ibiza. Pe această insulă veți avea parte de un concediu relaxant în care puteți descoperi o mulțime de plaje frumoase, locuri mai retrase și cu siguranță nu veți duce lipsă de vreme excelentă pe durata concediului dumneavoastră. Pentru a vă plimba în diferite locații și pentru a descoperi câte puțin de viața de zi cu zi a localnicilor este necesar să închiriați o mașină. Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea de închiriat mașini și puteți face asta online, înainte de a pleca în concediu, pentru ca în momentul în care ajungeți la destinație, totul să fie pregătit.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Menorca

În aeroportul din Menorca există un număr de cinci companii care închiriază mașini: Avis, Europcar, Hertz, National Atesa și Owners Cars. Birourile acestora se află în terminalul aeroportului și funcționează pe durata întregului an.

Benzinării lângă aeroportul Menorca

În Menorca există un număr mic de benzinării, iar dacă trebuie să predați mașina pe care ați închiriat-o cu aceeași cantitate de carburant, trebuie să luați în considerare acest aspect. Cea mai apropiată benzinărie de aeroport este chiar lângă acesta și este deschisă în intervalul orar 7:00- 22:00. Având în vedere că aeroportul se află foarte aproape de capitala insulei, Mahón, distanța pe care o aveți de condus de la aeroport în capitală este de doar 5,5 km. Benzinărie puteți găsi și pe Ctra de Ciutadella- Mahón la km 1,5.

Respectați regulile de circulație și asigurați-vă că toți pasagerii din mașină poartă centurile de siguranță, indiferent dacă stau pe bancheta din spate a mașinii. Polițiștii nu vor ezita să vă oprească și să vă amendeze dacă găsesc ceva în neregulă.

În apropierea aeroportului Menorca

Capitala insulei este Mahón, cunoscută și sub numele de Maó, iar aeroportul se află la o distanță de 5,5 km de oraș. Dacă urmăriți ME-14 și apoi ieșiți pe ME-12, în mai puțin de 15 minute veți ajunge în centrul capitalei.

Mahon sau Maó cum îl numesc localnicii, este un oraș frumos, cu o mulțime de biserici, muzee și clădiri al căror stil arhitectural vă va impresiona. Dacă ajungeți în Mahón, nu ratați portul orașului, acesta fiind al doilea port natural din lume și reprezintă în sine o atracție turistică a orașului. Tot în Mahón puteți vizita Plaza del Ejercito sau Plaza España unde găsiți o mulțime de magazine pentru cumpărături. Puteți parca mașina dumneavoastră într-una dintre parcările puse la dispoziție de primărie, trebuie doar să urmăriți semnul de parcare și să nu uitați să vă plătiți biletul de parcare înainte de a ieși cu mașina. Dacă aveți noroc, puteți găsi și parcare fără plată, în drumul dumneavoastră până în centrul orașului.

Locații de vizitat

Es Grau este cea mai apropiată plajă de capitală. Dacă punctul dumneavoastră de plecare către această plajă este Mahón, atunci trebuie să urmați Carretera de Maó și apoi ME-5. Distanța este destul de mică, doar 10 km vă despart de una dintre cele mai populare plaje din Menorca.

În partea de sud a insulei veți găsi un oraș de poveste, în care casele sunt albe, iar arhitectura lor îmbină elemente arabe și mediteraneene. Pe indicatoare veți găsi acest oraș sub numele de Binibèquer și este unul dintre punctele de atracție ale insulei. Ca să ajungeți aici trebuie să urmați ME-5 în partea de sud. Veți trece și pe lângă Sant Lluis, unde vă puteți opri să alimentați mașina sau să faceți o pauză de cafea. Drumul până la Binibèquer este relativ scurt, doar 11 km din capitală.

În nordul orașului Mahón se află o rezervație naturală pe care o puteți vizita. Este vorba de S´Albufera și este una dintre cele mai importante zone umede din Baleare. Iubitorii de natură și ecologie pot aici să se delecteze și să facă plimbări în rezervație. ME-5 este drumul pe care trebuie să îl urmați, iar această rezervație este foarte aproape de Es Grau, una dintre cele mai populare plaje ale insulei Menorca.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.