Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Nantes cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Nantes Atlantique

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iunie 2015

Închirierea unei mașini poate fi soluția perfectă deoarece poți să-ți faci propriul itinerariu fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Dacă dorești să explorezi orașele-port sau parcurile naturale din regiune, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Nantes Atlantique.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Nantes Atlantique

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport, poți descoperi cu ușurință frumusețile uimitoare ale regiunii Pays de la Loire. Toate companiile internaționale de închirieri auto au birouri la Aeroportul Nantes: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Sixt și Enterprise. Birourile se află în zona parcării aeroportului.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportul Nantes

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să ai nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii poți avea nevoie de o stație pentru alimentare. Nimic mai simplu, deoarece la aeroport se află o stație de benzinărie ELAN. Există și câteva stații de benzinărie Esso înspre Nantes, pe ambele sensuri de mers.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Nantes

Aeroportul Nantes este bine conectat la rețeaua de șosele din regiune și se află lângă ieșirea 51 a drumului de centură Nantes N844. În apropiere se află drumul A83 dacă vrei să te îndrepți spre sud și N165 înspre nord.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului Nantes Atlantique.

Nantes

Capitala regiunii Pays de la Loire, Nantes este un oraș deosebit cu puternice influențe bretone atât în cultura localnicilor, cât și în arhitectura clădirilor. Este un oraș din ce în ce mai popular în rândul turiștilor de peste tot și din ce în ce mai divers în ceea ce privește scena culturală și artistică.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 15 minute pe drumul D723. Parcările pe stradă sunt semnalizate cu roșu și verde. Cu toate acestea, e mai probabil să găsești loc de parcare în parcările special amenajate din centrul orașului, în apropierea stației de tren.

Clisson

La o jumătate de oră de aeroport se află Clisson, o localitate liniștită care se aprinde în fiecare an pe perioada festivalului Hellfest. Arhitectura clădirilor pare să provină mai degrabă din Toscana și nu din Franța, iar castelul Clisson domină centrul orașului.
Drumul de la aeroport durează puțin peste o jumătate de oră pe drumul D137. Există locuri de parcare pe străzile orașului, dar străzile înguste din centrul orașului și benzile cu sens unic îți pot îngreuna staționarea.

Les Moutiers-en-Retz

Micul sătuc Les Moutiers-en-Retz este situat lângă coastă și este cunoscut în special pentru plaja Pré-Vincent care se află în apropiere. Deși are doar câteva puncte de interes, Les Moutiers-en-Retz poate fi soluția ideală pentru câteva zile de relaxare.
Les Moutiers-en-Retz se află la vest de aeroport, la o distanță de 30 de minute pe drumul D751. În privința parcărilor nu vei întâmpina dificultăți.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.