Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul La Palma cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul La Palma

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Pentru ca în zilele petrecute pe acestă insulă să vă puteți bucura de tot și să nu depindeți de mijloacele de transport în comun, Skyscanner vă oferă varianta închirierii unei mașini direct de pe aeroportul La Palma. Astfel, veți avea ocazia să vedeți și alte locuri pe lângă locația în care aveți cazare și veți putea simți cu adevărat că sunteți în concediu.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul La Palma

La aeroportul La Palma aveți la dispoziție patru companii de închiriat mașini la care vă puteți rezerva mașina direct de pe pagina Skyscanner. Cicar, Europcar, Hertz și Avis au birourile în terminalul aeroportului, deci nu va trebui să vă deplasați prea mult pentru a intra în posesia mașinii.

Benzinării lângă aeroportul La Palma

Dacă ați ales opțiunea de la plin la plin, atunci va trebui să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o. Benzinăriile sunt deschise în general de la 6:30 la 22:00, uneori chiar până la miezul nopții, iar prețul carburantului este mai mic decât pe continent. La 7,5 km de aeroport veți putea alimenta la benzinăria Cepsa care se află pe Av. Bajamar 149 și se află pe ruta dumneavoastră către aeroport.

În apropierea aeroportului La Palma

Această insulă face parte din Insulele Canare și este o populară destinație de concediu. Dacă încă nu sunteți hotărât ce să vizitați pe durata șederii dumneavoastră pe această insulă, mai jos veți găsi câteva puncte turistice pe care puteți să le luați în considerare. Locații de vizitat

Santa Cruz de La Palma

Capitala insulei atrage o mulțime de turiști și veți fi plăcut impresionați de acest oraș. Santa Cruz este faimos datorită balcoanelor sale de lemn și clădirilor foarte vechi care predomină orașul.
Santa Cruz se află la o distanță de 8,7 km de aeroportul La Palma, iar ruta pe care trebuie să o urmați este LP-5 și LP-2. În mai puțin de 15 minute veți ajunge în capitala insulei. Zona portului sau centrul vechi al orașului sunt doar două dintre zonele care merită atenția dumneavoastră.

Los Llanos de Aridane

În partea de vest a insulei veți avea posibilitatea de a vizita Los Llanos, un oraș foarte popular în rândul turiștilor. Aici veți putea experimenta spiritul autentic spaniol, dar și să vizitați obiective turistice precum Plaza España sau Plaza de Los Cuatros Caminos. De asemenea, la doar 10 km în partea de sud de Los Llanos se află Puerto Naos, o frumoasă stațiune cu ape cristaline unde puteți să vă petreceți câteva ore la plajă.
Dacă vă îndreptați spre Los Llanos din partea de est a insulei, veți putea ajunge aici dacă urmăriți LP-3 și LP-2.

Santo Domingo

Un traseu interesant este și cel care are ca punct de plecare orașul Santa Cruz spre Santo Domingo. Există trei variante de a ajunge în Santo Domingo, în partea nord-vestică a insulei, însă cel mai frumos este pe LP-4. Veți străbate Parcul Național Caldera de Taburiente și veți avea ocazia de a admira peisaje extraordinare. Drumul durează aproximativ o oră și 50 minute, distanța fiind de 63 km, însă merită cu adevărat să luați în calcul această variantă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.