Hartă

Bilete avion Andorra

Andorra este o țară mică care se află între Spania și Franța, în Munții Pirinei, țară care datorită poziției sale geografice oferă turiștilor posibilitatea de a petrece zile minunate pe pârtiile sale. Un alt avantaj al acestei țări este faptul că aici toate produsele sunt scutite de taxe, începând de la electrocasnice, haine și continuând cu parfumuri sau cosmetice.

Așadar, Andorra este un adevărat paradis al cumpărăturilor având în vedere că se plătește o sumă semnificativ mai mică pentru produsele achiziționate. Ce poți să îți dorești mai mult de la o vacanță în care poți și să economisești bani?

Peisajele cu care acestă țară vă încântă privirea sunt demne de lăudat deoarece, aflându-se în inima munțiilor, Andorra vă va face cu siguranță să vă folosiți aparatul de fotografiat de nenumărate ori pe perioada șederii dumneavoastră aici.

Aerul curat vă va menține alerți la frumusețiile locurilor și va ajuta la o relaxare mult mai profundă decât v-ați fi putut imagina.

Andorra La Vella este un oraș revigorant, proaspăt și primitor. Fiind capitala Andorrei, această așezare atrage cei mai mulți turiști. Există locuri frumoase de vizitat în capitală precum Centrul Vechi, Centrul Cultural unde se află teatrul și muzeul, biserici, clădiri guvernamentale și numeroase magazine pentru iubitorii de cumpărături. Plimbările pe străduțele înguste ale capitalei vă vor face cunoștintă și cu stilul arhitectural al clădirilor, iar piscurile Pirineilor care se vor ivi la orizont vor face peisajul mult mai interesant și pitoresc.

Un alt avantaj al Andorrei este faptul că timp de aproximativ 150 de zile pe an iubitorii de sporturi de iarnă se pot bucura din plin de zăpadă și de pârtiile diponibile din această țară. Pârtiile se raportează la orice tip de schior, fie el avansat sau începător, având diferite facilități pentru cei începători. Tot aici există și școli de schi recunoscute pe întregul continent. Chiar dacă pârtiile au un bun renume și turiștii sunt dornici să le testeze, nu sunt deloc aglomerate, iar acesta este un avantaj.

Limba vortbită în acestă țară este catalana, însă spaniola și engleza vă vor fi de mare folos.

Andorra folosește euro ca și monedă oficială, iar turismul este cel care aduce țării cele mai mari câștiguri.

Această minunată țărișoară nu are o suprafață foarte mare, iar numărul populației este chiar scăzut. Numărul mare de turiști care vin aici an de an este însă foarte ridicat și asta datorită avantajelor pe care Andorra le oferă. Ca să ajungeți în Andorra cea mai ușoară și convenabilă variantă pe care o puteți alege este avionul. Un zbor până în Barcelona și apoi autobuzul sunt variantele preferate de mulți turiști. Cu această ocazie puteți profita și vizita mai multe orașe, inclusiv Barcelona.

Nivelul de trai al localnicilor este destul de ridicat, iar acesta se reflectă în viața de zi cu zi. Puteți profita și de infrastructura foarte bine pusă la punct și cu această ocazie să închiriați o mașină pentru a vă delecta cu peisajele oferite de natură și de a descoperi locuri și oameni deosebiți.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.