Zboruri de la aeroportul Terceira - Lajes către Azore

Oferte de zboruri cu plecare de pe aeroportul Terceira - Lajes către Azore

Cauți bilete de avion ieftine de pe aeroportul Terceira - Lajes către Azore sau o călătorie de ultim moment? Vei găsi chiar aici cele mai mici prețuri pentru bilete dus sau dus-întors.

Zboruri cu plecare de la aeroportul Terceira - Lajes către Azore

Iată câteva informații despre zboruri.
Cel mai ieftin zbor găsit473 lei, Ponta Delgada
Cea mai ieftină lună pentru zboriunie
Durata medie a zborului39 minute
Numărul mediu de zboruri pe săptămână97
Cea mai populară companie aerianăSATA Air Acores

Întrebări frecvente

Da. Zborurile directe operează în acest moment de la aeroportul Terceira - Lajes la aeroportul Ponta Delgada și aeroportul Horta în Azore.
Am analizat toate zborurile dus-întors viitoare de la aeroportul Terceira - Lajes către Azore pe care le-am putut găsi în următoarele 12 luni. Se pare că 473 lei este cel mai bun preț. Acest preț este bun, comparativ cu prețul mediu al biletelor către Azore, de 730 lei.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la aeroportul Terceira - Lajes la aeroportul Horta este în prezent iulie.
Cea mai ieftină lună pentru zboruri de la aeroportul Terceira - Lajes la aeroportul Ponta Delgada este, de obicei, iunie.
După analizarea datelor din calendarul zborurilor, am constatat că în prezent cele mai ieftine zboruri de la aeroportul Terceira - Lajes către Azore sunt pe sâmbătă, 1 iunie 2024.
Pentru zboruri din Terceira - Lajes, cel mai ieftin oraș din Azore către care să zbori este Ponta Delgada. Cel mai ieftin aeroport care deservește Ponta Delgada în prezent este Ponta Delgada.
Durata medie a zborului între aeroportul Terceira - Lajes și Azore este de 39 min..
Cele mai populare zboruri