Hartă

bilete de avion Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, capitala Malaeziei este un oraș atractiv, modern și multicultural. Este un oraș dezvoltat din punct de vedere economic, iar turismul este un factor important in evoluția sa. Anual vin aici peste nouă milioane de turiști din întreaga lume.

Malaezia este o țară care îmbină trei religii: musulmană, hindusă și budistă. Acestea sunt concentrate în capitala țării într-o comuniune perfectă. Edificiile religioase pot fi vizitate și sunt un obiectiv important în rândul turiștilor. Marea Moschee poate fi vizitată gratuit, cu condiția ca cei care intră să fie desculți. Templul Sri Mahamariamman este cel mai vechi templu hindus, decorat cu sute de statui ale divinităților indiene. Wat Meh Liew este templul budist cel mai renumit din Kuala Lumpur.

Capitala Malaeziei este o metropolă relativ tânără, iar din punct de vedere arhitectural clădirile tradiționale în stil islamic, hindus sau budist se îmbină perfect cu zgârie-norii și clădirile futuriste. Turnurile Petronas sunt simbolul orașului și printre cele mai înalte turnuri din lume. Din vârful clădirilor se poate admira panorama orașului. Un alt turn renumit este turnul Menara care oferă, de asemenea, o priveliște copleșitoare asupra metropolei.

Kuala Lumpur este un oraș multicultural care oferă vizitatorilor săi ocazia de a vedea cum se trăiește în alte țări. De exemplu, cartierul Mica India emană atmosfera tipică a acestei țări prin agitația specifică sau mâncărurile tradiționale indiene. Cartierul Chinezesc nu doarme niciodată și fură privirile datorită culorilor intense care se află pe străzi. Este locul ideal pentru cumpărat suveniruri ieftine.

Foarte accesibile și la îndemâna oricui sunt autobuzele turistice. Deși destul de costisitoare, o vizită cu un astfel de autobuz oferă posibilitatea de a vedea Casa Parlamentului, Palatul Național, Grădinile Lacului.

Parcul Păsărilor din Kuala Lumpur este cel mai mare parc de acest fel din lume. Aici își au căminul peste 300 de specii de păsări. Este locul perfect pentru o plimbare în familie. Există spații de joacă pentru copii, restaurante, iar în unele zile au loc și spectacole.

Grădina Zoologică este impresionantă deoarece seamănă foarte bine cu un safari. Spațiile amenajate pentru animale au garduri joase, iar acest lucru lasă impresia de libertate. Este o modalitate optimă de petrecere a timpului liber împreună cu familia.

Cea mai populară zonă a metropolei este Bukit Bitang. Este un loc care nu doarme niciodată, iar atmosfera este una vibrantă, datorită culorilor și a nenumăratelor oportunități de distracție. Terasele și restaurantele împânzesc străzile, iar concertele care au loc aici emană o atmosferă relaxată.

Central Market este o zonă comercială ideală pentru shopping. Aici se găsesc suveniruri și obiecte tradiționale. Este bine de știut că totul se poate negocia.

Diversitatea culturală a orașului, prețurile mai mult decât accesibile, multitudinea de oferte culinare sunt doar câteva dintre aspectele care fac din Kuala Lumpur una dintre cele mai râvnite destinații de vacanță.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Kuala Lumpur

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.