Hartă

Bilete avion Düsseldorf

Düsseldorf este un oraş din vestul Germaniei, foarte aproape de Belgia şi Olanda. Fiind un oraş în care multe dintre companiile mari din Germania au sediul, este în permanenţă în dezvoltare, iar oamenii de afaceri sunt întâlniţi peste tot. Se mai poate spune că este un paradis al cumpărăturilor, dar acestea pot să treacă pe planul doi atunci când aveţi la dispoziţie câteva zile pentru a descoperi oraşul.

Arhitectura oraşului îmbină modernismul cu tradiţionalismul, oamenii sunt elegant îmbrăcaţi, iar asta dă un plus de eleganţă oraşului. Lumea se plimbă liniştită pe străzile oraşului, prin parcuri, pe alei, admirând monumente, vizitând muzee şi alte obiective turistice, viaţa se desfăşoară normal, fără prea multă agitaţie în timpul zilei.

Puteţi să alegeţi să faceţi o plimbare pe malul Rinului, să vizitaţi muzeul navigaţiei sau să vă petreceţi câteva ore în centrul vechi al oraşului, să vizitaţi bisericile de aici şi să faceţi poze la clădirile vechi care vă apar în cale sau să vă opriţi la un restaurant, han, cafenea sau berărie. Şi dacă tot vine vorba de bere, în acest oraş există o bere renumită cu care locuitorii se mândresc ori de câte ori au ocazia - Altbier, o bere brună pe care doar aici o să o găsiţi. În luna iulie are loc pe malul Rinului festivalul Kirmes, un festival foarte îndrăgit de copii deoarece vin o mulţime de maşinării pentru distracţie, iar adulţii vor putea să ia loc la o terasă pe malul apei şi să-şi potolească setea cu bere. Tot în Düsseldorf au loc diferite evenimente şi târguri de modă la care participă designeri din toată lumea, evenimente care adună pasionaţii de cumpărături şi pe cei care vor să fie la zi cu ce se mai poartă.

Interesant de văzut este parcul cu ceasuri realizat în 1987, Bolkerstrasse - cea mai importantă stradă din oraş, Koningsalle - cea mai vestită zonă de cumpărături, centrul nou al oraşului cu arhitectura sa deosebită şi nonconformistă, biserici vechi, parcuri şi muzee.

În acest oraş puteţi să vizitaţi Muzeul lui Goethe, dedicat vieţii şi operelor sale, având posibilitatea de a vedea manuscrisele originale ale acestuia.

Simbolul oraşului e reprezentat de un turn de 172 metri, Rheinturm, iar din vârful acestuia veţi admira întreg oraşul.

În ceas de seară oraşul începe să vuiască, liniştea din mijlocul zilei dispare. Lume multă şi gălăgie în zonele cu restaurante sau baruri şi tineri cu chef de petrecere schimbă imaginea creată de-a lungul zilei asupra oraşului. Turiştii nu se lasă nici ei mai prejos, intrând în horă şi petrecând cot la cot cu localnicii.

Şi dacă vă faceţi probleme din cauza limbii, puteţi să vă liniştiţi. Majoritatea vorbesc limba engleză, deci nu este necesară cunoaşterea limbii germane.

Aeroportul este la doar 6 km de oraş, iar de aici aveţi mai multe variante de a ajunge în ce parte doriţi, inclusiv să închiriaţi o maşină pe durata vizitei dumneavoastră aici. Urmăriţi şi comparaţi preţurile la biletele de avion pentru a prinde cea mai bună ofertă.

Aveți o destinație de zbor flexibilă? Căutați aeroporturi din apropiere pentru economii mai mari.

Aeroporturi aproape de Düsseldorf

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.