Hartă

  Aeroport Terceira Lajes

Dacă zbori de la sau către aeroportul Terceira Lajes sau doar pur și simplu trebuie să aștepți pe cineva care sosește la acest aeroport, află ce trebuie să știi despre el cu ajutorul website-ului nostru. Află informații utile despre aeroport, locații, vremea locală și detalii despre liniile aeriene care zboară către și de la aeroportul Terceira Lajes. Te poți folosi de hărțile de pe site-ul Skyscanner sau de clipurile video ca să te poți orienta cum să ajungi mai bine, mai ușor, mai repede la aeroportul Terceira Lajes.

Daca nu ți-ai luat deja bilete de avion pentru călătoria ta de la aeroportul Terceira Lajes, Skyscanner te poate ajuta să găsești oferte bune. Cu Skyscanner, poți să cauți zboruri ieftine de la aeroportul Terceira Lajes  pe lună sau chiar pe an. Dacă nu te-ai hotărât unde vrei să pleci, Skyscanner îți oferă o opțiune care te ajută să găsești bilete ieftine de avion către diverse destinații. Lasă necompletat spațiul pentru destinație și Skyscanner îți va afișa rezultate convenabile căutării pe care ai făcut-o.

Cu Skyscanner poți găsi și oferte avantajoase de cazare dacă vei căuta prin opțiunea "hoteluri" de pe pagina noastră. Skyscanner caută printre sute de hoteluri din lumea întreagă pentru destinația ta.

Serviciile Skyscanner de căutare, comparație și selecție sunt disponibile oricând, așa că te așteptăm să revii cât mai curând înapoi pe website-ul nostru pentru o nouă aventură.

Aeroporturile din zona Terceira Lajes:

 Ce companii oferă zboruri spre Terceira Lajes

 Detalii contact aeroport

Terceira Lajes Aeroport

Adresă:
Pedreira - Lajes,
9760 -251 Praia da Vitória - Terceira,
Açores,
PORTUGAL

Tel.:+295 (0)545 454
Fax:+295 (0)512 205

Site web:

Proprietar:
Governo Regional dos Açores, Aerogare Civil das Lajes

 Detalii locaţie

Longitudine:27° 5' 39'' W
Latitudine:38° 45' 24'' N
Cod IATA:TER
Cod ICAO:LPLA

 Locaţie aeroport

Google map

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.