Vicente López

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Vicente López se numără Ba City Residencial Bed & Breakfast, Libertador 108 BA și Alquiler temporario en Florida în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Vicente López, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Vicente López?

9,8
Călători eco
9,8
Călători de aventură
9,8
Iubitori de natură
7,5
Gurmanzi
7,5
Călători în familie
Recenzii membri (3)
agustinb
agustinb
27.10.2011

Nicolás Ierino
Nicolás IerinoBuenos Aires
16.11.2017

Sofisticado restaurante gourmet ubicado sobre la Av, Maipu en Vicente Lopez. Ofrece platos únicos elaborados , de calidad, abundancia y gran originalidad. Las variedades de lomos como el lomo a la pimienta o con salsa de champignones son increíbles! las pastas también son muy recomendables. Buen ambiente , extraordinario servicio. Precios un tanto altos.

Flo de los Santos
Flo de los SantosBuenos Aires
06.01.2017

Preciosa zona. Con muchas actividades al aire libre, lugares para comer y la costanera para todo tipo de deportes y eventos. Sin la voracidad de l ciudad

Planificați o călătorie în Argentina