Liège

17 ian. 2019 - 18 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Liège se numără Liège flats, Apartment CasaCosy și Hôtel Verone Rocourt în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Liège, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Liège?

9,8
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (11)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
17.09.2015

I didn't actually go into the citiy but was in the train station which is significant, because it's a beauty. It was designed by Santiago Calatrava.

Corinne-Maria Ernotte
Corinne-Maria ErnotteNinove
05.06.2013

A very Nice City and Really charming people..especially great student parties

Marion Armstrong
Marion ArmstrongLondon
22.05.2013

historic, beautiful, busy, Continental, welcoming - great for a week or weekend :-)

Daniel Mason-D'Croz
Daniel Mason-D'CrozBrisbane
07.11.2012

Liege is probably the largest city in the French speaking southern half of Belgium. It is a lovely city, though you can tell that it has not managed the same kind of economic success that has its Flemish peers

Planificați o călătorie în Belgia