Zagreb

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Zagreb se numără Hotel Puntijar, Panorama Zagreb Hotel și Livris Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Zagreb, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Zagreb

începând de la 274 lei
începând de la 308 lei
începând de la 451 lei

Ce spun călătorii despre Zagreb?

9,8
Iubitori de istorie
7,2
Gurmanzi
7,1
Iubitori de natură
6,9
Excursionişti
6,7
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (90)
Brianna
Brianna
27.09.2019

You can feel free and safe everywhere you go. Food is great, people are easy-going, and drink coffe is cultural heritage!

Jadranka Siranovic
Jadranka Siranovic
08.09.2019

Prachtige stad. Cultuur en geschiedenis kom je overal tegen. Architectuur schreeuwt om aandacht. Bezoek zeker boven stad (gornji grad) en benden stad (donji grad). Wandel typ: langs de oever van de rivier Sava en op Sljeme (ski gebied). Er is veel te doen in Zagreb en omgeving: Samobor, kastelen in Zagorje...

Juliette  Peña Quesada
Juliette Peña Quesada
12.05.2019

I loved the cafe society, great food at excellent prices, great shopping, great atmos

Pragya Gupta
Pragya GuptaSingapore
18.09.2018

Wonderful city full of like. The backpackers hostel that we went to was in the heart of the city and it was really easy to get around. We partied quite a bit here and it is a great city for backpacking

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 262 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Zagreb este iulie, cu un preț mediu de 308 lei pe noapte.
Prețul mediu pentru un hotel în februarie anul trecut a fost 280 lei pe noapte. Acesta este egal cu prețul mediu pe noapte observat în ultimele 12 luni.
În Zagreb, temperatura medie estimată în februarie este 2,6°C/36,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 26,5°C/79,7°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -3,1°C/26,4°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Zagreb este Zagreb (ZAG) (10,70 km).

Planificați o călătorie în Croaţia