Havana

18 dec. 2019 - 19 dec. 2019

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Havana se numără Hotel Nacional de Cuba, Habana Riviera By Iberostar și Iberostar Parque Central în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Havana, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Havana

începând de la 361 lei
începând de la 511 lei
începând de la 713 lei

Ce spun călătorii despre Havana?

9,8
Iubitori de istorie
8,2
Călători de aventură
7,8
Excursionişti
7,6
Iubitori de artă şi design
7,2
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (222)
Joshua  Steele
Joshua Steele
05.12.2019

I have never been to such a safe and welcoming country. Very cheap to travel in between towns, live, and eat! Great hikes! Beautiful men and women and a very rich history! I will be back as soon as possible

Karl D
Karl D
01.12.2019

Absolut überbewertet! Grade für Backpacker nicht gut geeignet. Im Vergleich zu Nachbarländern wie Mexiko und Guatemala, viel teurer und Menschen sind einfach oft unfreundlich und können sehr nervig sein, weil jeder in dir nur herumlaufendes Geld sieht. Man wird am laufenden Band angesprochen und fast immer zahlt man ein vielfaches(ca 25 fache der eigentlichen Preise) Havanna war noch am besten, da am authentischsten im Vergleich zu Touridörfern wie Viñales.

Sil Sánchez  Narvarte
Sil Sánchez Narvarte
25.09.2019

Hermoso La Habana!!Cenar en el Hotel Nacional ,ir a la bodeguita del medio;recorrer centro histórico, su gente es muy amable,

Luciana Pacheco
Luciana Pacheco
27.08.2019

The people are welcoming, the climate delicious, a lot of culture and history around the city. The historic center has a very beautiful architecture. The night is very lively. I went to a wonderful club and jazz club for a great price.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este septembrie, cu o medie de 159 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Havana este aprilie, cu un preț mediu de 489 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în decembrie anul trecut a fost 403 lei pe noapte. Acesta este cu 31% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 278 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Havana, temperatura medie estimată în decembrie este 22,2°C/71,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 32,1°C/89,8°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 16,5°C/61,7°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Havana este Havana (HAV) (14,29 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Havana (21,65 km)

Planificați o călătorie în Cuba