Comparați și economisiți la hotelurile din Praga

Ne pare rău, Nu asigurăm cazări mai mari de 30 nopţi.

Căutați pe harta noastră cele mai bune hoteluri din Praga

Folosiți harta noastră pentru a găsi hoteluri lângă Praga sau atracții pe care doriți să le vizitați.

Cele mai bune hoteluri din Praga. Citiți recenziile

Fiți siguri că ați rezervat șederea perfectă. Citiți recenziile oaspeților reali înainte de a efectua rezervarea.

Vedeți mai multe hoteluri

Hoteluri în Praga

Praga este o excelentă alegere și nu trebuie să lipsească de pe lista dumneavoastră cu destinații de vacanță. Acest oraș, capitală a Republicii Cehe, este o adevărată minune arhitecturală și culturală. Dezvăluie multe obiective turistice oricui este dornic de vizitarea lor. Este un oraș plin de viață, boem, care te duce cu gândul la timpuri de demult.

În centrul orașului se află orașul vechi înconjurat de orașul nou. Aici există numeroase obiective turistice pe care le puteți vizita, obiective precum Poarta Prafului de Pușcă, Piața Orașului Vechi, Monumentul lui Jan Hus, diferite biserici, faimosul ceas astronomic, Muzeul de Tortură, Teatrul Național și multe altele. Această zonă centrală este preferată de cei care vor să facă cunoștință în scurt timp de obiectivele importante ale Pragăi, să absoarbă cât mai multă informație și cunoștințe despre istoria orașului și a țării. Este o zonă plină de cultură, iar iubitorii acestui domeniu vor fi fascinați cu adevărat. Hotelurile din această zonă sunt probabil cele mai căutate de toți turiștii. Se pot închiria și apartamente pentru grupuri mai mari. Praga este și o destinație excelentă pentru petrecăreți, cluburile fiind pline în fiecare zi a săptămânii, însă la sfârșit de săptămână numărul celor dornici de distracție crește semnificativ.

Cei care vor o vacanță mai liniștită se vor orienta către zone mai puțin aglomerate, unde și prețurile hotelurilor scad, zone precum Vinohradi, unde se află și zona istorică a Gării Mari.

Iubitorii de bere vor căuta oferte de cazare în zone precum Smíchov sau Anděl, zone în care se găsesc numeroase berării, cluburi sau diverse magazine pentru cumpărături.

Parcul de distracții și tîrgul se află în zona numită Halešovice, așadar dacă vreți să fiți aproape de aceste obiective trebuie să căutați hoteluri în apropiere. Tot în acest cartier există și două zone verzi, întinse ca și suprafață, care pot fi o alegere excelentă pentru o plimbare în natură.