Bremen

26 feb. 2020 - 27 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bremen se numără Select Hotel City Bremen, Hotel Edel Weiss și Innside Bremen în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bremen, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Bremen

începând de la 372 lei
începând de la 536 lei
începând de la 619 lei

Ce spun călătorii despre Bremen?

9,8
Iubitori de istorie
8,1
Călători eco
7,6
Iubitori ai vieţii de noapte
7,6
Iubitori de natură
5,6
Trendsetteri
Recenzii membri (24)
Arild Sørensen
Arild SørensenKnarrevik
05.11.2012

A great historic city with its charming citycenter, including the famous statues of the city musicians but also its parks and numerous historic buildings

Raimund Gaebelein
Raimund GaebeleinBremen
06.01.2017

Maybe you're attracted by fairy tales, the famous town musicians may be found in Bremen. But there's much more if you like to cast an eye on a real statue of liberty: the Roland? You may trace your ancestors on their flight to freedom in the migrants's museum in Bremerhaven, 65 km north. Or you enjoy cimeteries layed out as parks. If you should fancy natural painting, well Worpswede is not that far from Bremen and situated in fenland.

Washarin Vong
Washarin VongMoscova
06.01.2017

Love this city. The cluster of old buildings and architectures in the centre is awesome. Plus chic shops and restaurants. All within walking distance.

ㅈㅜㅇㅕㅇ ㅈㅓㄴ
ㅈㅜㅇㅕㅇ ㅈㅓㄴ
08.01.2020

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este iunie, cu o medie de 357 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Bremen este august, cu un preț mediu de 513 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 409 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 420 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Bremen, temperatura medie estimată în februarie este 3,1°C/37,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 23,9°C/75,0°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de -0,1°C/31,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Bremen este Bremen (BRE) (4,71 km).

Planificați o călătorie în Germania