Jakarta

14 apr. 2020 - 15 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Jakarta se numără Manhattan Hotel Jakarta, RedDoorz Plus @ Guntur Raya Setiabudi și Swiss-Belresidences Kalibata în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Jakarta, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Jakarta

începând de la 126 lei
începând de la 181 lei
începând de la 384 lei

Ce spun călătorii despre Jakarta?

9,8
Călători în familie
8,6
Gurmanzi
7,7
Călători de aventură
7,4
Călători business
7,2
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (317)
PT Amir Hajar Kilsi
PT Amir Hajar Kilsi
11.01.2019

Jakarta is a city in Indonesia that you really need to visit because this city is very miteropolitan with Asian culinary snacks that you really like.

geminitraveller
geminitravellerQuezon City
17.11.2018

Setting aside traffic, there is much more to Jakarta than meets the eye. It is a dynamic city and needs getting used too. I love the people. I only stayed for a short while but I want to stay longer next time.

Syafrin Travapedia
Syafrin TravapediaJakarta
01.10.2015

Many places to visit and have lots choices for foods. You can find food from all over Indonesia here.

vermachi
vermachi
16.09.2014

A bustling and lively capital city of Indonesia. You will have a taste of food, entertainment and lifestyle of this rising consumer nation. Just be patient with the traffic.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este octombrie, cu o medie de 143 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Jakarta este aprilie, cu un preț mediu de 209 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 154 lei pe noapte. Acesta este cu 3% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 160 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Jakarta, temperatura medie estimată în aprilie este 28,2°C/82,7°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, septembrie, cu o medie de 33,0°C/91,4°F. Cea mai friguroasă lună este august, cu temperaturi medii de 22,9°C/73,2°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Jakarta este Jakarta Halim Perdana Kusuma (HLP) (8,02 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Jakarta Soekarno-Hatta (24,02 km)

Planificați o călătorie în Indonezia