Bagdad

17 dec. 2018 - 18 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Bagdad se numără Al-Burhan Hotel, Andalus Apartments și Dijlat Al Khair Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Bagdad, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Bagdad?

9,8
Călători de aventură
8,7
Iubitori de artă şi design
8,1
Excursionişti
8,0
Iubitori de istorie
6,7
Sănătate
Recenzii membri (91)
Jarrod Snell
Jarrod SnellNashville
20.07.2016

Lots of history along with lots of conflict and a population that will seemingly always be divided.

Mohamaed Al-Bayati
Mohamaed Al-BayatiDamascus
07.07.2016

It's the great city in Iraq, Arabs country, but I hope peace and victory to this city.

husam hasan
husam hasanAl-Fallujah
07.07.2016

hometown I love it so much but unfortunately now this place is horrible and difficult to live in I hope it return nice and clean

Reggie Bryant
Reggie BryantNew York City
13.03.2015

I traveled all over this city after the fall of Sadam. There are some beautiful people in this city. Many only see what is on tv, but this city has much to offer and the people there are special.

Planificați o călătorie în Irak