Wexford Castlebrdg

27 aug. 2019 - 28 aug. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Wexford Castlebrdg se numără #WoodenWorks, ocean view și Bramble Heights în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Wexford Castlebrdg, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Wexford Castlebrdg

începând de la 98 lei
începând de la 88 lei
începând de la 140 lei

Ce spun călătorii despre Wexford Castlebrdg?

Recenzii membri (4)
Somaries Quintana
Somaries QuintanaStatele Unite
18.03.2013

Beautiful beaches, great place to go on a relaxing seaside holiday with a group of friends.

Tony Whelan
Tony WhelanAccrington
06.01.2017

Brill time here every time ! Mainly because if I'm here I'm also with my Uncle, Auntie & Cousins and family life here in Ireland is Life , top of the morning to ya.

Mary Finlay
Mary FinlayDrogheda
06.01.2017

One of my favourite places in Ireland 2 visit :)

Alan Brutenic
Alan BrutenicPraga
25.02.2012

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este octombrie, cu o medie de 389 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Wexford Castlebrdg este august, cu un preț mediu de 539 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în august anul trecut a fost 446 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 439 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Wexford Castlebrdg, temperatura medie estimată în august este 15,9°C/60,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 16,8°C/62,2°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 6,3°C/43,3°F.

Planificați o călătorie în Irlanda