Reykjavík

28 feb. 2020 - 29 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Reykjavík se numără Icelandair Hotel Reykjavik Natura, Hotel Island și Fosshotel Reykjavik în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Reykjavík, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Reykjavík

începând de la 679 lei
începând de la 822 lei
începând de la 913 lei

Ce spun călătorii despre Reykjavík?

9,8
Călători de aventură
8,9
Iubitori de natură
7,7
Excursionişti
6,8
Călători eco
6,8
Gurmanzi
Recenzii membri (182)
Rodrigo  Abarca
Rodrigo Abarca
27.10.2019

Este un oraș minunat, arhitectura este frumoasă, iar luminile din nord sunt de departe cel mai impresionant lucru pe care l-am văzut în viața mea. Total recomandat.

Ericka Drapp
Ericka Drapp
18.02.2019

Reykjavík este un loc uimitor. Islanda este un loc uimitor. Nu veți dori niciodată să vă duceți acasă. Există ceva despre Islanda care atrage sufletul și te lasă în inimă când trebuie să te duci acasă.

Kevin Picholo
Kevin PicholoFoster City
30.06.2018

O casă frumoasă liniștită, mai puțin aglomerată și cea mai nordică a capitalei. Nu este o grămadă de lucruri de făcut în oraș: o biserică, un port de agrement, muzee pentru balene și maritime, restaurante și magazine. Islanda este mai mult pentru iubitorii de natură: vulcani, ziduri de lavă, ghețari, cascade, gheizere și peisaje uimitoare.

Emma D
Emma D
14.02.2020

Not as expensive in Reykjavik as you would expect, can easily go on a budget

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 787 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Reykjavík este iulie, cu un preț mediu de 1.181 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 993 lei pe noapte. Acesta este cu 1% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 1.005 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Reykjavík, temperatura medie estimată în februarie este 0,3°C/32,5°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 14,0°C/57,2°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de -2,8°C/27,0°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Reykjavík este Reykjavik Domestic (Curse interne) (RKV) (2,67 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Reykjavik Keflavik (38,41 km)

Planificați o călătorie în Islanda