Palermo

4 apr. 2020 - 5 apr. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Palermo se numără Astoria Palace Hotel, BB 10 Serpotta și Hotel Plaza Opéra în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Palermo, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Palermo

începând de la 292 lei
începând de la 521 lei
începând de la 529 lei

Ce spun călătorii despre Palermo?

9,8
Iubitori de istorie
9,7
Gurmanzi
7,1
Iubitori de artă şi design
7,0
Călători în familie
6,4
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (96)
Pablo Martín
Pablo Martín
01.10.2019

Nu am văzut niciodată un oraș atât de murdar ca acesta. Aici există doar mizerie, imigranți și gunoi. Cele patru lucruri pe care trebuie să le văd văd în câteva ore. Oamenii conduc ca nebuni, iată legea junglei. Fără mașină nu faci nimic aici, trenul este vechi și s-ar putea să fii nevoit să faci o plimbare lungă, deoarece vând mai multe bilete pentru locurile pe care le au (practic ar trebui să mergi ca în metrou, dar în tren). Mâncarea nu este pentru amândoi, (nimic nu poți mânca în restul Italiei) și foarte scumpă. Nu vă apropiați de acest site.

Gianna T
Gianna T
31.08.2019

 Mare, mâncare, artă ... Palermo fantastică, merită mai mult timp! Mare, mâncare, artă ... Palermo uimitor, are nevoie de mai mult timp!

San Gon
San Gon
02.08.2019

Insula foarte murdară Conducerea vehiculelor este nesăbuită. Mă așteptam la o masă mai bună, așa cum se întâmplă în nordul Italiei, dar nu a fost așa. Multe abandonuri de animale pe toate drumurile.

Анастасия Мальцева
Анастасия Мальцева
31.07.2019

Orașul contrastelor! Arhitectură uimitoare, mâncare delicioasă, plaje frumoase în apropiere! Iar noaptea orașul se deschide pe de altă parte, italieni emoționali, muzicieni pe străzi, restaurante)) și toate acestea sunt Palermo)

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este noiembrie, cu o medie de 259 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Palermo este iulie, cu un preț mediu de 313 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în martie anul trecut a fost 270 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 278 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Palermo, temperatura medie estimată în martie este 13,8°C/56,8°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 30,2°C/86,4°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 9,2°C/48,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Palermo este Palermo (PMO) (23,55 km).

Planificați o călătorie în Italia