Himeji

22 sept. 2019 - 23 sept. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Himeji se numără Hotel Neobibi (Adult Only), Sunroute Hotel și Abaredanuki No Onibukuro ̈C Adults Only în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Himeji, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Himeji

începând de la 401 lei
începând de la 454 lei

Ce spun călătorii despre Himeji?

9,8
Iubitori de istorie
8,3
Iubitori de artă şi design
Recenzii membri (9)
Matthew Crompton
Matthew CromptonSydney
06.01.2017

With Japan's best-preserved original medieval wooden castle, the little city of Himeji may not offer huge numbers of sights, but what it DOES have is, frankly, lovely. The white peaks and swooping eaves of Himeji-Jo (Himeji Castle) are particularly striking framed by spring blossoms, but I would consider Himeji a must-visit at any time of the year.

John H.
John H.Los Angeles
06.01.2017

Home of the white egret castle. Himeji is a small town with its main street that leads you directly to its main attraction, the large Himeji Castle. The castle is definitely the main attraction, but stay for some of the side streets and arcades. Be enchanted with the hospitality of Japanese folk like everywhere else in Japan.

Maria Ubiles
Maria UbilesTampa
06.01.2017

hi

Loutfi Benslimane
Loutfi BenslimaneTouggourt
06.01.2017

im loutfi

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este aprilie, cu o medie de 251 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Himeji este iulie, cu un preț mediu de 428 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în septembrie anul trecut a fost 278 lei pe noapte. Acesta este cu 11% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 311 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Himeji, temperatura medie estimată în septembrie este 24,1°C/75,4°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 32,4°C/90,3°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -0,5°C/31,1°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Himeji este Kobe (UKB) (44,55 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Osaka Kansai International (67,33 km) Osaka Itami (69,16 km)

Planificați o călătorie în Japonia