Ito

29 aug. 2019 - 30 aug. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Ito se numără Hotel Yoshino, Southern Cross Resort și Higashi Izu Koyoi în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Ito, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Ito

începând de la 1.847 lei
începând de la 2.636 lei
începând de la 3.362 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este decembrie, cu o medie de 537 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Ito este august, cu un preț mediu de 1.364 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în august anul trecut a fost 599 lei pe noapte. Acesta este cu 24% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 747 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Ito, temperatura medie estimată în august este 25,9°C/78,6°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 29,0°C/84,2°F. Cea mai friguroasă lună este februarie, cu temperaturi medii de 3,1°C/37,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Ito este Oshima (OIM) (31,72 km).

Planificați o călătorie în Japonia