Qala

18 ian. 2019 - 19 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Qala se numără Belvedere Farmhouse "Andrew", Vintage Farmhouse with Pool și Belvedere Farmhouse Moonlight în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Qala, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Qala?

9,8
Iubitori de natură
9,8
Călători în familie
Recenzii membri (3)
Manuela Nadin
Manuela NadinPadua
28.08.2016

A really small town with a big church in the main square, as for every single town in Gozo and beautiful views on Malta and Comino. From here also Comino blu lagoon is visible.

Evert Alink
Evert AlinkDeventer
16.05.2013

Peaceful town, with a vibrant square. Beautiful scenic views of the island of Comino, the pretty beach of Hondoq, a road leading to the capital Victoria and the ferry to Malta. A must stay, when visiting Malta!

Olivia-Petra Coman
Olivia-Petra ComanBrasov
21.11.2016

Planificați o călătorie în Malta