Casablanca

24 feb. 2020 - 25 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Casablanca se numără Atlas Almohades Casablanca City Center, Imperial Casablanca Hôtel și Hotel Ennasma în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Casablanca, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Casablanca

începând de la 227 lei
începând de la 282 lei
începând de la 471 lei

Ce spun călătorii despre Casablanca?

9,8
Călători în familie
9,3
Călători de aventură
7,8
Iubitori de istorie
7,8
Iubitori ai vieţii de noapte
7,7
Călători business
Recenzii membri (103)
Eva  Gómez Martin
Eva Gómez Martin
19.06.2019

Loc unde să cumperi și să mergi la plajă. Dacă ești femeie nu poți merge la plajă în bikini, deoarece te dau afară și te adaugă până la plecare. În Casablanca nu există protecție pentru turiști

Joann Akazzou
Joann Akazzou
20.02.2019

I loved how busy Casablanca was! there's the beach, tram, souk, and the mall!

mustafa lale
mustafa lale
25.11.2018

a wonderful country everything authentic and beautiful nature nature people pristine beauty all available I would recommend

Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
17.09.2017

This has to be one of the exotic cities/countries that we have ever been to. Loved the bazaars and just walking around the streets watching the locals transact business and communicate.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este octombrie, cu o medie de 362 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Casablanca este decembrie, cu un preț mediu de 414 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în februarie anul trecut a fost 368 lei pe noapte. Acesta este cu 2% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 377 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Casablanca, temperatura medie estimată în februarie este 14,0°C/57,2°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 26,4°C/79,5°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de 8,6°C/47,5°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Casablanca este Casablanca Mohamed V. (CMN) (26,87 km).

Planificați o călătorie în Maroc