Matamoros

25 apr. 2019 - 26 apr. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Matamoros se numără Alianza two Bedrooms, Best Value Inn Colonial Hotel și Vacation Time Condominiums at Vicc în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Matamoros, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Matamoros

începând de la 664 lei
începând de la 361 lei

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este mai, cu o medie de 215 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Matamoros este decembrie, cu un preț mediu de 457 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în aprilie anul trecut a fost 231 lei pe noapte. Acesta este cu 27% mai mic decât prețul mediu pe noapte de 295 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Matamoros, temperatura medie estimată în aprilie este 23,9°C/74,9°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, august, cu o medie de 34,7°C/94,5°F. Cea mai friguroasă lună este decembrie, cu temperaturi medii de 10,9°C/51,6°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Matamoros este Matamoros (MAM) (11,18 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Reynosa (74,45 km)

Planificați o călătorie în Mexic