Castries

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Castries se numără Casa Vista, Amazing Beach View Apartments și Poinsettia Villa Apartments în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Castries, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Castries?

9,8
Gurmanzi
9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
Recenzii membri (11)
Samuel Saidel-Goley
Samuel Saidel-GoleyBedford
02.10.2014

This port city is the largest in St. Lucia and a great place to go shopping or check out the local craft market.

Lauren Baker
Lauren BakerBedford
16.08.2013

A vibrant city with a cute, though touristy market and fun port. The restaurants offer authentic Caribbean food and the people are great.

Clare Barlow
Clare BarlowLlandudno
06.01.2017

Check out the place carenage or point serephine for the ultimate jewellery shopping experience.

Jerome Weingarden
Jerome WeingardenWestland
06.01.2017

Another great city to see. I took the shopping tour while on vacation. It is like a giant flea market. They also have many small businesses, and well known businesses too.

Planificați o călătorie în Sfânta Lucia