León

16 ian. 2019 - 17 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din León se numără Hotel Conde Luna, Hotel Sercotel Alfonso V și AC Hotel Leon San Antonio în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în León, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre León?

9,8
Excursionişti
8,3
Iubitori de istorie
8,1
Iubitori de artă şi design
6,8
Călători în familie
6,8
Călători de aventură
Recenzii membri (9)
Stephen Bugno
Stephen BugnoAnchorage
18.05.2017

Leon is a nice small city with a splendid cathedral. I passed through here on the Camino de Santiago years back and would like to return to explore more.

Rebecca
RebeccaSingapore
18.05.2017

A stunning city that I'd love to revisit and spend some time in. If you're just stopping for a break, Parque del Cid is spectacular

Martha Lee
Martha LeeMadrid
23.11.2012

Love the tapas that come with drinks.

Antón Vázquez
Antón VázquezVivero
29.01.2012

Planificați o călătorie în Spania