Charleston

18 ian. 2019 - 19 ian. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Charleston se numără Belmond Charleston Place, The Vendue și Renaissance Charleston Historic District Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Charleston, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Charleston

începând de la 480 lei
începând de la 1.013 lei
începând de la 1.061 lei

Ce spun călătorii despre Charleston?

9,8
Gurmanzi
9,0
Iubitori de istorie
7,8
Călători în familie
7,0
Iubitori de artă şi design
6,5
Iubitori de natură
Recenzii membri (112)
John
JohnRidley Park
22.07.2017

Lots of great experiences walking around Charleston while on a family trip. Great sights to see, food to eat and history to hear about. Our kids loved it to.

Stacy Schlemmer
Stacy SchlemmerGreen Bay
23.04.2018

Beautiful and charming. Old buildings are gorgeous and full of history. Home tours are great!

Tilly
TillyMyrtle Beach
20.02.2017

It's a great historic city with an intimate historic downtown area where many buildings are still in its original structure. Southern charm is at its best here with so many restaurants and bars to chooose from. Streets are narrow in downtown so beware.

Anne Lowrey
Anne LowreySan Francisco
26.09.2016

Such a unique and beautiful Southern city. Food and architecture is some of my favorite in the USA!

Planificați o călătorie în Statele Unite