Umeå

19 dec. 2018 - 20 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Umeå se numără Lotshuset Gästhem, Motell Trafikanten și Holiday Home Robertfors with a Sauna 01 în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Umeå, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Umeå?

9,8
Călători eco
9,8
Iubitori ai vieţii de noapte
9,8
Călători de aventură
9,8
Iubitori de natură
Recenzii membri (4)
Jin Kim
Jin KimSan Carlos
06.01.2017

I was here in Jan for a work trip... and wasn't prepared. Didn't have a heavy jacket or scarf. Wow, was it cold. The buses run on ethanol and spew big white puffy exhaust. The hardy local students ride their bikes - with studded tires. Crazy cold. And the sun didn't come up until 10am.

Lily Smith
Lily SmithUppsala
06.01.2017

Cosy small town.

Rustam  Vosilov
Rustam Vosilov
09.03.2013

Barbara Navarro
Barbara Navarro
02.12.2018

Una pasada, se pueden ver auroras con suerte, gente maravillosa, pudimos patinar en el lago Nydala, las cabañas y el entorno nórdico rodeado de bosques de abetos espectacular, atardeceres de ensueño y temperaturas bajo cero

Planificați o călătorie în Suedia