Phuket Island

27 feb. 2020 - 28 feb. 2020

2 adulți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Phuket Island se numără Casa Blanca Boutique Hotel, Pacific Club Resort și Babylon Pool Villas în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Phuket Island, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Phuket Island

începând de la 181 lei
începând de la 333 lei
începând de la 807 lei

Ce spun călătorii despre Phuket Island?

9,8
Călători în familie
9,6
Iubitori de natură
9,5
Iubitori ai vieţii de noapte
9,2
Călători de aventură
8,7
Gurmanzi
Recenzii membri (212)
Sechaba Kou
Sechaba Kou
24.09.2019

Ne-am distrat de minune la insula Phuket, aș recomanda să stai undeva între plajele Bangtao și Kamala. Sunt nerostite și curate! Închiriați o mașină și puteți vedea toate Phuket (amintiți-vă permisul de conducere internațional)

Ercan Bilgiç
Ercan Bilgiç
09.07.2019

Phuket / Thailanda este o locație obligatorie pentru toată lumea.

Abdulrhman  Albuainain
Abdulrhman Albuainain
28.06.2019

Plajele erau atât de frumoase, vremea, viața de noapte, activitățile. Perfect pentru familie și prieteni

Алексей  Марков
Алексей Марков
10.06.2019

Mai bine să vezi o dată decât să auzi de 100 de ori. Doar fi acolo, pe măsură ce apare oportunitatea! Și ea va apărea, cu siguranță, dacă doriți cu adevărat.

Întrebări frecvente

Aeroportul cel mai apropiat de Phuket Island este Phuket (HKT) (15,63 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Krabi (71,88 km)

Planificați o călătorie în