Trabzon

9 dec. 2018 - 10 dec. 2018

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Trabzon se numără Anil Hotel Trabzon, Trabzon Ottoman Residence și Park Square Hotel în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Trabzon, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Ce spun călătorii despre Trabzon?

9,8
Călători de aventură
9,8
Iubitori de istorie
9,8
Excursionişti
9,8
Călători în familie
9,8
Călători eco
Recenzii membri (13)
Leigh Virkus
Leigh VirkusPittsford
14.10.2014

Large Turkish city on the Black Sea. Very busy with active markets and mostly locked internet - buy coffee at a cafe to get the code.

bali
baliKiryat Gat
09.04.2013

Great place 2 go I was there 4 years ago it was great :)

Numan Dincer
Numan DincerMazi
06.01.2017

My hometown

Kemal Ateş
Kemal AteşAnkara
06.01.2017

Soğanlı Dağı'nı, Uzun Göl Yaylasını gezdim ve yaylada şöyle güzelce balık yedik :) 2800 metre yükseklikteki soğanlı dağları ürpertici ve heycanlıydı. Ayrıca KATÜ'yü de gezme şansım oldu. Ama en etkileyici yeri Sümelamanastır dı...

Planificați o călătorie în Turcia