Kyiv

26 iul. 2019 - 27 iul. 2019

2 oaspeți - 1 cameră

Aveți nevoie de inspirație pentru cazare? Printre cele mai bine cotate hoteluri economice din Kyiv se numără Terra Nova Sport&Spa Hotel, Ukraine Hotel și Park-Hotel Golosievo în baza recenziilor utilizatorilor. Skyscanner Hotels reprezintă o modalitate rapidă, gratuită și simplă prin care vă puteți organiza șederea. Cu doar câteva clicuri, puteți căuta, compara și rezerva cu ușurință cazare în Kyiv, făcând clic direct către site-ul web al hotelului sau al agenției de turism. Nu se adaugă taxe la costul șederii când rezervați cu noi. Pentru a începe, adăugați pur și simplu datele alese de călătorie în caseta de căutare de mai sus și lăsați-ne să găsim cele mai economice oferte de hoteluri pentru dvs. Sau, alternativ, selectați din opțiunile de hoteluri de mai sus.

Cele mai bine cotate hoteluri în Kyiv

începând de la 226 lei
începând de la 384 lei
începând de la 905 lei

Ce spun călătorii despre Kyiv?

9,8
Iubitori de istorie
7,7
Iubitori ai vieţii de noapte
7,6
Călători eco
7,1
Iubitori de artă şi design
6,9
Călători de aventură
Recenzii membri (132)
Gheorghe Constantin Marinel
Gheorghe Constantin MarinelPloiești
06.01.2017

bisericile m-au impresionat foarte mult,deasemeni,mancarea si bauturile sunt accesibile

John A
John A
22.06.2019

Een schitterende stad als je de weg een beetje kent ! Veel cultuur , een schitterend metro systeem en vooral mooie kerken, een gezellig centrum met veel winkels ! Wat mij steeds weer aanspreekt is het karakter en de andere omgangsvorm van de oekrainer

Chiara Badin
Chiara Badin
24.03.2019

Camminare dal porto verso Sant´Andrea. La spiritualità della Pečerskaja Lavra. Le cupole d'oro delle chiese. La chiesa di Santa Sofia. I parchi rilassanti...

06.01.2019

Used to live here, but would travel there again in a heartbeat! You can’t beat the bar scene, history, sights, and dirt cheap prices. Easy to walk to most places, but there is also uber and uklon. Ride the metro if you’re feeling adventurous.

Întrebări frecvente

Luna cea mai economică este martie, cu o medie de 200 lei pe noapte. Luna cea mai scumpă pentru cazarea în Kyiv este iulie, cu un preț mediu de 295 lei pe noapte.
Prețul mediu al unui hotel în iulie anul trecut a fost 268 lei pe noapte. Acesta este cu 10% mai mare decât prețul mediu pe noapte de 242 lei văzut în ultimele 12 luni.
În Kyiv, temperatura medie estimată în iulie este 20,7°C/69,3°F. Cea mai călduroasă lună este, de obicei, iulie, cu o medie de 25,7°C/78,3°F. Cea mai friguroasă lună este ianuarie, cu temperaturi medii de -5,1°C/22,8°F.
Aeroportul cel mai apropiat de Kyiv este Kiev Zhuliany (IEV) (7,43 km). Alte aeroporturi din apropiere includ: Kiev Boryspil (30,02 km)

Planificați o călătorie în Ucraina