Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Aarhus cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Aarhus

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Dacă plănuiești câteva zile de vacanță în Danemarca pentru a explora peninsula Iutlanda, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Aarhus.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Aarhus

Hertz, Europcar, Sixt, Avis și Budget sunt companiile care își oferă serviciile la Aeroportul Aarhus. Birourile se află în zona de sosiri a aeroportului și au program zilnic de dimineața până seara. Rezervările pot fi efectuate și online, pentru a economisi timp și bani.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Aarhus

Majoritatea companiilor cer ca la returnare, mașina să aibă un plin făcut. De asemenea, la închirierea mașinii e posibil să ai nevoie de o stație pentru alimentare. La doar 5 minute de aeroport se află o stație de benzinărie Q8 pe strada Arhusvej/Ruta 15, înspre est.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Aarhus

Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune, iar condusul în această parte a țării este ușor. În apropierea aeroportului se află drumul 15, care face legătura cu Aarhus spre est și cu autostrada E45 la vest. De reținut este faptul că în orașe bicicliștii au prioritate.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre cele mai interesante locații și care pot fi accesate cu ușurință de la Aeroportul Aarhus.

Aarhus

Aarhus este al doilea oraș ca mărime din Danemarca și principalul oraș danez din Peninsula Iutlanda. Situat pe malul râului cu același nume, Aarhus este un oraș studențesc cu o viață de noapte vibrantă. De asemenea, străzile și arhitectura clădirilor, cafenelele și restaurantele de pe malul râului fac din acest oraș locul ideal pentru un city-break.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 30 de minute pe drumul național 15. În privința parcărilor, există numeroase locuri de parcare cu taxă în centrul orașului.

Grenaa

Grenaa se află la est de aeroport și este un oraș-port în care comerțul și turismul sunt importante și în plină dezvoltare. Câteva dintre atracțiile orașului sunt plaja Grenaa, una dintre cele mai frumoase din Danemarca, faleza Sangstrup sau Kattegatcentret, unul din cele mai renumite centre dedicat mării și vieții marine.
Grenaa se află la o distanță de 35 km de aeroport, iar drumul durează în jur de 25 de minute pe drumul național 15. Parcări cu taxă există în tot orașul, dar cel mai indicat e ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Ebeltoft

Ebeltoft s-a dezvoltat ca oraș turistic datorită frumuseților naturale ale împrejurimilor, a centrului istoric și a plajelor minunate pe care le deține. Deși este un oraș mic, este destul de aglomerat, în special în sezonul estival. Muzeul Ebeltoft, parcul Ree sau Fregatten Jylland, una dintre cele mai mari nave de război din lemn, sunt câteva dintre locurile care merită cel puțin o vizită.
Ebeltoft se află la sud de aeroport, iar drumul durează puțin peste 15 minute pe ruta 21. În privința parcărilor nu vei întâmpina dificultăți decât vara, când orașul se aglomerează. Astfel, cel mai indicat e ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.