Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bordeaux cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Bodrum

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Aeroportul din Bodrum este luat cu asalt de turiștii care doresc să aibă parte de un concediu la superlativ, iar ideea închirierii unei mașini pe durata concediului este preferată de majoritatea dintre ei.

Pentru a fi siguri că veți avea la dispoziție mașina pe care o doriți, Skyscanner vă oferă posibilitatea rezervării mașinii chiar înainte de plecare, pentru a avea siguranța că mașina pe care o doriți este pregătită și vă așteaptă în momentul în care ajungeți la aeroportul din Bodrum.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Bodrum

La aeroport există următoarele companii de închiriat mașini care au birourile în terminalul domestic: Avis, Hertz, Budget, Almira, Europcar, National, Neyzen și Garenta. În terminalul internațional veți găsi birourile companiilor Garenta și Vapora.

Benzinării lângă aeroportul Bodrum

În funcție de destinația spre care vă îndreptați după ce părăsiți aeroportul, aveți la dispoziție diverse variante pentru a alimenta mașina. Dacă vă îndreptați către Bodrum, veți găsi trei benzinării foarte aproape de aeroport, pe drumul D330 / Bodrum-Mila Yolu, iar dacă vă îndreptați către Milas pe același drum D330 însă în partea de nord, veți avea posibilitatea să alimentați la benzinăria Korucu. Nu vă faceți probleme în legătură cu benzinăriile, deoarece pe D330 veți găsi o mulțime, chiar și unele lângă altele. La benzinării puteți plăti cu cardul, însă este recomandat să aveți și lire turcești cu dumneavoastră.

În apropierea aeroportului Bodrum

De la aeroport puteți ajunge în aproximativ 25 minute în orașul Milas pe drumul D330. Distanța este de 23 km și drumul este ușor de parcurs. Dacă mergeți spre sud pe același D330, veți ajunge în Bodrum. Până aici aveți de condus o jumătate de oră. În Turcia limita de viteză este de 50 km/h în orașe, 90 km/h în afara localităților și 120 km/h pe autostrăzi. Există porțiuni de autostrăzi pentru care trebuie plătită o taxă.

Locații de vizitat

Bodrum este una dintre cele mai frumoase stațiuni ale Turciei, cu o mulțime de servicii pentru turiștii care o aleg ca și destinație de vacanță. Puteți parca mașina în parcarea hotelului dumneavoastră. Dacă vă aventurați cu mașina prin oraș, puteți lua în calcul parcarea din apropierea castelului. Asigurați-vă că respectați regulile de circulație, în caz contrar puteți primi o amendă pe loc dacă sunteți oprit de poliție.

Karabag

La 20 km distanță de Bodrum se află un alt oraș - stațiune pe care puteți să-l vizitați. Este vorba de Karabag, iar până aici veți avea de condus o jumătate de oră.

Gümüşlük

La nord de Karabag, la o distanță de 7 km pe care trebuie să îi parcurgeți pe Gümüşlük Cd., se află o altă stațiune -Gümüşlük. Golful de aici oferă peisaje spectaculoase, iar stațiunea este cunoscută ca fiind un ideal loc de a servi masa de seară într-un ambient special. Dacă ați ajuns în această stațiune și doriți să mergeți pe plajă și să vă bucurați de vremea bună și de apă, puteți lăsa mașina parcată în parcarea de pe plajă. Recomandarea noastră este să profitați de mașina pe care ați închiriat-o și să vă plimbați în cât mai multe locații pentru a vă face o idee asupra litoralului turcesc.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.