Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bordeaux cu Skyscanner

eury
sixt
budg
erac
hert
avis

Închirieri auto la Aeroportul Bordeaux-Merignac

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Bordeaux-Merignac. Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport, puteți descoperi frumusețile regiunii Gironde.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Bordeaux

Închirierea unei mașini este soluția perfectă deoarece puteți să vă faceți programul propriu fără să depindeți de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Bordeaux puteți găsi cu ușurință birourile companiilor de închirieri auto la parterul aeroportului, în zona de sosiri. Companiile care operează aici sunt: Hertz, Europcar, Avis, Enterprise, Budget, Interrent, Firefly, Sixt sau T.T. Service. Rezervarea o puteți efectua online, pentru a economisi timp și bani, dar și la aeroport. De asemenea, aveți opțiunea de a returna mașina la aeroport sau în unul din celelalte puncte de lucru ale companiilor, în funcție de traseul dumneavoastră.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Bordeaux

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, e posibil să aveți nevoie de o benzinărie chiar după închiriere pentru alimentare. La doar 10 minute de aeroport se află o benzinărie Esso. La ieșirea din aeroport o luați la dreapta spre sud, pe drumul A630. Continuați pe Avenue de Bourgailh, iar la scurt timp veți observa stația pe partea dreaptă.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul Bordeaux este bine conectat la drumurile din regiune. Autostrada A630, care face parte din drumurile europene, trece prin apropierea aeroportului. Acest drum conectează aeroportul la orașele din regiune și este foarte accesibil oricărui șofer.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului Bordeaux.

Bordeaux

Situat pe malul râului Garonne, Bordeaux este un oraș-port renumit din Franța. Clădirile istorice, muzeele, grădina botanică, evenimentele culturale, toate acestea fac din Bordeaux orașul ideal pentru un city-break.

Distanța de la aeroport este de doar 10 km, dar având în vedere traficul, drumul durează în jur de 25 de minute. La ieșirea din aeroport este un sens giratoriu din care ieșiți pe al doilea drum la dreapta, pe Avenue Rene Cassin. Continuați pe Avenue John Fitzgerald Kennedy (D106), apoi pe Avenue d’Ares pentru a ajunge la destinație. Parcările sunt semnalizate printr-un semn albastru cu litera P iar tariful este în jur de 2 Euro pentru o oră de staționare. În centrul orașului, taxa e mai mare, iar timpul de staționare e limitat.

Merignac

Comuna Merignac face parte din zona metropolitană Bordeaux și se află la 5 km de aeroport. Principala atracție a localității este Castelul Bourran, iar zona este ideală pentru o vacanță liniștită.

În sensul giratoriu de la ieșirea din aeroport o luați înspre Bordeaux. După al doilea sens giratoriu urcați pe drumul A630. La următorul sens giratoriu, luați a doua ieșire pe Rue Jacques Prevert, apoi Avenue du Chut până la destinație. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare.

Arcachon

La 45 de minute de mers cu mașina de aeroport se află Arcachon, una din cele mai populare stațiuni de pe coasta Franței. Principala atracție o reprezintă plajele întinse și centrul orașului.

La ieșirea din aeroport, urmați indicatoarele spre Arcachon care vă vor direcționa pe drumul european E5 (A630), apoi pe drumul A660 până la destinație. De reținut e faptul că o porțiune de drum este cu taxă. Nu veți întâmpina dificultăți în a găsi locuri de parcare în timpul săptămânii, dar dacă călătoriți în weekend e indicat să vă faceți rezervarea la hotel cu locul de parcare inclus.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.