Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Bergerac cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Bergerac Dordogne Périgord

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece puteți să vă faceți programul propriu fără să vă bazați pe mijloacele de transport în comun. Cu Skyscanner găsiți cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Bergerac Dordogne Périgord.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Bergerac Dordogne Périgord

Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport, puteți descoperi frumusețile uluitoare ale regiunii Pays de Bergerac. La Aeroportul Bergerac puteți găsi cu ușurință cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Alamo, Avis, Thrifty, Hertz, Sixt și Enterprise. De asemenea, aveți opțiunea de a returna mașina la aeroport sau la una din celelalte locații ale companiilor, în funcție de traseul dumneavoastră.

Unde poți alimenta în apropierea aeroportului

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil să aveți nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. De asemenea, la închirierea mașinii e posibil să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. La doar 5 minute de aeroport înspre Bergerac se află o benzinărie Berano Norbert pe partea dreaptă.

Drumurile și condusul în apropierea aeroportului

Aeroportul Bergerac este bine conectat la drumurile din regiune. La ieșirea din aeroport, vă încadrați la dreapta, apoi continuați pe drumul N21, denumit și Avenue Paul Painlevé dacă doriți să ajungeți la Bergerac, sau vă încadrați la stânga pentru a intra pe același drum, dar înspre sud.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la câteva dintre orașele și localitățile din apropierea Aeroportului Bergerac.

Bergerac

Bergerac este cel mai mare oraș din regiune și este străbătut de râul Dordogne. Punctul principal de atracție este orașul vechi, la nord de râu. Această zonă este plină de străduțe medievale, buticuri, cafenele și restaurante.

Drumul de la aeroport durează în jur de 10 minute. La ieșirea din aeroport, vă încadrați la dreapta pentru a intra pe drumul N21 care vă va duce până la destinație. Majoritatea locurilor de parcare pe stradă sunt gratuite, exceptând poate unele zone unde se plătește o taxă în timpul orelor de lucru.

Monflanquin

Monflanquin e considerat unul din cele mai frumoase sate din Franța. Se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează în jur de 40 de minute.

După ce ieșiți din aeroport, o luați la stânga pe drumul N21. După aproximativ 6 minute, virați stânga și o luați pe drumul D14 pe care continuați până la Villeréal. De aici continuați pe drumul D676 până la destinație. Se recomandă parcarea mașinii într-unul din locurile special amenajate din oraș. Există indicatoare care vă direcționează cu ușurință spre parcări.

Monbazillac

La doar 8 minute de aeroport se află Monbazillac, un loc căutat atât de iubitorii de istorie, cât și de iubitorii de vinuri. Aici se află Castelul Monbazillac, unde se produc vinuri foarte bune, dar mai puțin cunoscute.

La ieșirea din aeroport o luați la stânga pe drumul N21, iar după aproximativ 2 km, virați stânga pe drumul D14 pe care conduceți puțin peste 1 kilometru, după care virați din nou stânga, pe drumul D13 pentru a ajunge la destinație. În ceea ce privește parcarea, nu veți întâmpina dificultăți în a găsi un loc pentru staționare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.