Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Corfu cu Skyscanner

eury
sixt
alam
avis
erac
thrf

Închiriere auto din aeroportul Corfu

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Indiferent dacă ați mai fost pe una dintre insulele grecești sau nu, Corfu este o destinație de concediu care nu trebuie să se lase așteptată pe lista dumneavoastră. În momentul în care ajungeți aici veți intra rapid în atmosfera de concediu și veți dori să stați cât mai mult. După ce vă rezervați zborul către Corfu, următorul pas este închiriatul unei mașini. Ar fi păcat să nu profitați din plin de locurile și peisajele pe care le puteți găsi aici. Pentru a vedea cât mai multe pe insulă, Skyscanner vă oferă posibilitatea închirierii unei mașini, chiar înainte de a pleca în concediu. Folosiți uneletle de căutare Skyscanner și închiriați mașina care se potrivește cel mai bine necesităților dumneavoastră.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Corfu

În aeroportul din Corfu veți găsi următoarele companii de închiriat mașini: Avis, Europcar, Sixt și Hertz. Puteți face rezervarea de acasa prin intermediul Skyscanner, iar la aeroport doar să preluați mașina aleasă.

Benzinării lângă aeroportul Corfu

Chiar lângă aeroport veți găsi o benzinărie de tip Shell, pe drumul EO Lefkimis, în direcția orașului Corfu. În direcția opusă, pe drumul 25 veți găsi benzinăria de tip JET OIL la doar km distanță de aeroport. Nu toate benzinăriile sunt deschise 24 ore, așadar aveți grijă în momentul în care asigurați-vă că aveți suficient carburant în momentul în care porniți la drum.

În apropierea aeroportului Corfu

Corfu este cel mai apropiat oraș de aeroport, aflându-se la o distanță de 3 km și doar 10 minute de condus pe drumul 25. Dacă doriți să vizitați orașul, puteți să începeți cu vechea fortăreață care se află foarte aproape de centrul orașului. Puteți să vă plimbați pe străduțele orașului, să admirați arhitectura grecească, să vă opriți la un restaurant pentru a servi masa sau la o cafenea.

Locații de vizitat

Afionas este o locație care se află la o oră distanță de Corfu și este unul dintre cele mai frumoase locuri pe care le puteți vizita. Parcă uitat de timp, satul acesta are casele de culoare albă și ferestre albastre, iar la pervaze sunt puse flori de diverse culori. Este un loc plin de energie pozitivă și cu siguranță vă va impresiona. Ca să ajungeți aici trebuie să conduceți pe drumul 24, treceți de Adros și apoi mai mergeți înca 7 km și ajungeți la destinație.

Paleokastritsa este cea mai populară stațiune din Corfu și destinația de concediu pentru mulți turiști datorită plajelor sale. Ca să ajungeți aici de la aeroport trebuie să urmați drumul 24. Pe acest drum există o serie de limitări de viteză și curbe pe o lungime de 0,6 km.

La sud de Corfu se află Kavos, o stațiune recomandată pentru tinerii care vor să petreacă până dimineața devreme. Puteți să ajungeți aici dacă urmați drumul 25 în partea de sud. Cu această ocazie puteți vedea și coasta de sud a insulei.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.