Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Cancun cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Cancún

Toate informațiile sunt valabile în Iulie 2015 și se pot schimba

Cancún reprezintă alegerea potrivită dacă vă doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare, dar și să vizitați locuri pline de istorie din apropiere. Pentru a vă putea plimba în voie și pentru a reuși să ajungeți în toate locurile minunate din această zonă veți avea nevoie de o mașină. Skyscanner vă oferă posibiltatea căutării și rezervării unei mașini direct de pe aeroportul din Cancún.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Cancún

În aeroportul din Cancún veți avea de ales între patru companii de închiriat mașini: Dollar, Kertz, Thrifty și Budget. Birourile acestor companii le puteți găsi la parterul aeroportului din Cancún.

Benzinării lângă aeroportul Cancún

Cea mai apropiată benzinărie de aeroportul din Cancún se află pe autostrada Cancún -Tulum/Mexic 307 și se numește Pemex. Distanța de la aeroport este de 11 km. Se poate plăti atât cu cardul, cât și cash, însă pentru a evita comisioanele care pot apărea în timpul tranzacției este indicat să faceți plata cu banii jos.

În apropierea aeroportului Cancún

Aeroportul din Cancún se află la o distanță destul de mică față de centrul orașului și implicit de resorturile mult căutate de către turiști. Astfel, aveți de condus aproximativ 17,5 km pe direcția nord Tulum/Mexic-307, distanță parcursă în mai putin de 30 de minute. Supranumit Perla Mexicului, orașul Cancún, fiind un oraș de coastă, se remarcă prin plaja sa lungă și conectată cu alte insulițe, însă merită acordată puțină atenție și istoriei care învăluie întreg orașul și împrejurimile acestuia.

Locații de vizitat

Rio Secreto

O comoară a naturii, peștera Rio Secreto se află la o distanță de 75,2 km de Cancún, în apropierea unei alte atracții turistice și anume Playa del Carmen. Pentru a putea ajunge să vizitați acest obiectiv turistic, trebuie să urmați direcția Tulum/Mexic- 307 la sud de orașul Cancún.

Chichén Itzá

Oraș pre-columbian construit de civilizația maiașă, Chichén Itzá este un loc pe care majoritatea celor care ajung în zona Cancún nu ezită să îl viziteze. Misterul care învăluie aceste locuri pe care maiașii și-au pus amprenta face din aceste puncte adevărați magneți pentru cei pasionați de istorie și necunoscut. Pentru a ajunge aici trebuie să urmați drumul México 180D, iar distanța este de 300 km. Nu trebuie să vă descurajeze însă distanța deoarece veți trece prin locații pe care poate nu veți mai avea ocazia să le vizitați cu altă ocazie.

Reserva de la Biósfera Sian-Ka’an

Această rezervație a biosferei se află la 138 km sud de Playa del Carmen și este o zonă plină de mlaștini, păduri tropicale și păduri de mangrove. Cu o bogăție incredibilă din punct de vedere al faunei și florei, zona este un adevărat paradis pentru iubitorii de natură. Pentru a ajunge aici trebuie să urmați autostrada Tulum/Mexic 307 în partea de sud și veți merge paralel cu linia de coastă. Acordați o atenție deosebită zonelor cu limitatoare de viteză deoarece în unele locuri s-ar putea să nu fie corect semnalizate.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.