Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Darwin cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Darwin

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești o vacanță scurtă sau o vizită prelungită în nordul Australiei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Darwin.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Darwin

Cu o mașină închiriată de la aeroport poți să-ți creezi propriul traseu în ritmul tău, fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun. Poți să faci rezervarea în avans sau poți să faci formalitățile direct la aeroport. La Aeroportul Darwin operează cele mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty și Redspot. Birourile companiilor sunt situate la parterul terminalului în zona de sosiri, lângă locul de unde-ți ridici bagajul.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Darwin

Cele mai multe companii cer ca la returnare, mașina să aibă un plin făcut. De asemenea, după ridicarea mașinii poți avea nevoie de o stație pentru alimentare. În apropierea aeroportului există mai multe benzinării, pe ambele sensuri de mers. Cele mai multe stații se află pe strada Bagot, la vest de aeroport și pe autostrada Stuart, situată la sud de aeroport.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Darwin

Condusul în Australia se realizează pe partea stângă a drumului iar autostrăzile sunt numerotate. Aeroportul este bine amplasat și semnalizat și astfel accesul cu mașina se face relativ ușor.
Autostrada Stuart, una dintre cele mai importante din Australia, trece prin apropierea aeroportului. Acest drum conectează nordul cu sudul țării.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Internațional Darwin.

Darwin

Darwin este o destinație populară în rândul iubitorilor de natură și aventură. Se află în apropierea parcurilor naționale Kakadu, Mary River și Litchfield. Mâncarea specifică regiunii, climatul și cultura zonei adaugă un plus de farmec orașului.
Drumul de la aeroport și până în centrul orașului durează aproximativ un sfert de oră. După ieșirea din aeroport intri pe autostrada 1, apoi virezi stânga pe strada Bagot. În oraș se găsesc multe spații de parcare cât și locuri pe stradă. Tariful pentru o oră de staționare variază între 1,20 și 2,40 dolari, în funcție de zonă.

Batchelor

Batchelor este un orășel destul de popular datorită Parcului Național Litchfield, care se află la o distanță de 18 km. Este un parc copleșitor datorită frumuseților naturale și a vieții sălbatice de aici. Cascadele sunt punctul maxim de atracție, deoarece în locurile de vărsare ai ocazia să faci baie într-un decor superb.
Batchelor se află la sud de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste o oră pe autostrada 1. Majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Katherine

Deși se află la o distanță de 300 de kilometri de aeroport, Katherine este un punct turistic semnificativ. Situat pe malul râului cu același nume, Katherine este popular datorită Parcului Național Nitmiluk care se află în apropiere.
Katherine se află la sud de aeroport, iar drumul durează puțin peste 3 ore pe Autostrada 1. În privința locurilor de parcare nu vei întâmpina dificultăți.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.