Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Faro cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Faro

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 mai 2015

Aeroportul Faro deservește întreaga regiune Algavre și sudul Portugaliei. Cele mai bune mașini de închiriat le găsiți cu Skyscanner la Aeroportul Faro. Cu ajutorul unei mașini puteți să vă faceți programul propriu fără să depindeți de mijloacele de transport în comun.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Faro

Închirierea unei mașini în acest aeroport este o adevărata afacere, astfel cele mai importante companii au birouri în incinta aeroportului, în zona de sosiri. Pentru a ajunge la ele e suficient să vă ghidați după indicatoarele aflate în terminal. Cele mai importante companii sunt Europcar, Avis, Guerin, Hertz și Goldcar.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Faro

E posibil ca la închirierea mașinii să aveți nevoie de o benzinărie pentru alimentare. În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, probabil veți avea nevoie de un plin făcut la returnarea mașinii. Nimic mai simplu, deoarece chiar la ieșirea din aeroport se află o stație de benzinărie Cepsa. De asemenea, majoritatea benzinăriilor din regiune oferă servicii 24 de ore.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Malaga

Îmbunătățirea infrastructurii drumurilor, semnalizarea bună și măsurile din siguranță fac din condusul prin Algavre o plăcere. La doar 20 de minute de aeroport spre nord se află autostrada A22, care este și cea mai importantă din Algavre. Acest drum face legătura cu estul și vestul țării.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos veți găsi câteva informații despre cum să ajungeți la orașele cele mai căutate din regiunea Algavre.

Faro

Faro este destinația perfectă pentru o vacanță la plajă plină de distracții și activități. Se află la doar 10 minute de mers cu mașina de aeroport, iar drumul este foarte accesibil. De la aeroport, conduceți pe N125 până la destinație. Drumul este bine semnalizat, astfel că nu veți întâmpina niciun fel de dificultăți. În apropierea centrului, este o parcare amenajată în aer liber. La fel, puteți parca și pe străzile orașului, în locurile semnalizate. Cu toate acestea, Faro poate deveni aglomerat în weekenduri, astfel vă recomandăm ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și locul de parcare.

Albufeira

În ultimii ani, localitatea Albufeira a devenit tot mai căutată în rândul turiștilor, datorită plajelor sale, a climatului și a mâncărurilor delicioase. Este destinația ideală pentru câteva zile de vacanță la ocean.

Drumul de la aeroport durează în jur de 30 de minute și este ușor accesibil. De la aeroport urmați indicatoarele pentru a intra pe autostrada A22 care vă va duce direct la destinație. Important de menționat e faptul că o porțiune din acest drum este cu taxă. Parcarea în oraș vă poate da bătăi de cap deoarece zona centrală este în mare parte pietonală, cu puține locuri de parcare destinate rezidenților. În schimb, există parcări etajate care vă pot fi utile. Vă recomandăm însă ca la rezervarea camerei de hotel să includeți și parcarea.

Tavira

În estul regiunii Algavre se află Tavira, o localitate mică, dar foarte atractivă din punct de vedere arhitectural, dar și a poziționării sale, pe coasta sudică a portugaliei. Este destinația perfectă pentru câteva zile de relaxare la soare.

Drumul de la aeroport durează în jur de 30 de minute. La ieșirea din aeroport vă îndreptați spre nord, către autostrada A22, apoi pe drumul N270 pentru a ajunge la destinație. Drumul este bine semnalizat și ușor accesibil. Majoritatea parcărilor din centrul orașului sunt cu plată, dar sunt locuri suficiente în întreg orașul.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.