Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Perpignan cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Perpignan

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Dacă doriți să aveți un concediu în care să vă bucurați atât de mare cât și de munte, atunci Perpignan este alegerea perfectă. Pentru a vă putea deplasa în diverse locații atât în oraș cât și în împrejurimi, ideea închirierii unei mașini este exelentă. Skyscanner vă ajută să comparați cele mai bune prețuri pentru companiile care oferă servicii de închiriat mașini în aeroportul Perpignan.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Perpignan

La aeroport există șapte companii de închirat mașini: Avis, Europcar, Interrent, Sixt, Hertz, Thrifty și Rent-a-car. Detalii despre localizarea lor puteți afla la biroul de informații din aeroport.

Benzinării lângă aeroportul Perpignan

În apropiere de aeroport nu există benzinării, însă ținând cont că orașul se află la 6 km distanță, puteți să alimentați la o benzinărie din oraș.

În apropierea aeroportului Perpignan

De la aeroport faceți cel mult 15 minute până în centrul orașului Perpignan. Orașul dispune de foarte multe frumuseți, chiar dacă nu este printre cele mai vizitate orașe ale Franței. Faptul că se află atât de aproape de Spania, că are atât de multe plaje frumoase și o vedere extraordinară asupra munților Pirinei, face din Perpignan o adevărată destinație de vacanță.

Castelul Salses creat în stil Vauban și fortificațiile orașului sunt minunății arhitecturale cu care rar vă mai întâlniți.

În Perpignan veți vedea indicatoarele rutiere atât în limba franceză, cât și în catalană, asta datorită comunității catalane care este destul de importantă aici.

Locații de vizitat

Andorra la Vella este capitala Andorei și se află la 3 ore de condus din aeroportul Perpignan, pe N116 și N-260. Dacă urmați această rută veți trece și prin Spania. Andorra este cunoscută datorită paradisului fiscal, adică aici nu se plătește TVA-ul și mulți turiști preferă să facă o scurtă vizită pentru a face diverse cumpărături. Fiind foarte aproape de Perpignan, ar trebui să luați în calcul această destinație.

Argelès-sur-Mer se află la 23 km de Perpignan pe drumul D914 în partea de sud. Este o destinație foarte cunoscută datorită plajei sale cu nisip care se întinde pe o lungime de 7 km. Puteți să vă petreceți cel puțin o zi pe această plajă minunată și să vă delectați cu activitățile organizate aici pe timpul zilei.

Dacă veți decide să petreceți ceva timp în zona de munte din apropierea orașului Perpignan, este suficient să conduceți pe N116 timp de o oră și 20 minute pentru a ajunge în mijlocul Parcului Natural al Pirineilor Catalani -Parc Naturel Régional des Pyrénées Catalanes. Aici veți avea parte cu siguranță de aer curat de munte, de relaxare totală și puteți să vă bucurați de peisaj pe tot parcursul drumului. Pe drum veți trece prin mici orășele care au farmecul lor și puteți chiar să vă opriți să savurați o cafea bucurându-vă de peisajele sălbatice pe care această zonă vi le oferă. Drumul este foarte bine semnalizat și calitatea acestuia este excelentă, prin urmare nu veți întâmpina probleme legate de trafic.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.