Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Almeria cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Almeria

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba.

Sudul Spaniei mereu însorit atrage turiștii încă din luna martie și până târziu în octombrie, iar aeroportul Almeria este mereu aglomerat. Dacă optați pentru un concediu în această parte a Spaniei, atunci acest aeroport este varianta potrivită. Pentru a vă putea face programul în funcție de preferințele și starea de spirit de moment, Skyscanner vă recomandă închirierea unei mașini chiar din aeroport, de la una dintre companiile de închiriat mașini din incinta terminalului.

De unde să închiriezi o mașină în aeroportul Almeria

În aeroportul Almeria veți găsi următoarele companii de închiriat mașini: Goldcar Rental, Europcar și Hertz. Fie că doriți o mașină coupe, o mașină pentru întreaga familie sau o mașină cu consum redus, cu Skyscanner veți putea căuta mașina care se potrivește cel mai bine pentru dumneavoastră.

Benzinării lângă aeroportul Almeria

Din aeroport urmați N344 spre direcția Almeria pentru a ajunge în oraș. Distanța este de doar 9,7 km și o puteți parcurge în aproximativ 15 minute. Imediat după ce ieșiți din aeroport ar trebui să vă apară indicatoare pentru benzinărie, prima în direcția Almeria ar trebui să fie o benzinărie GALP. Următoarea este o benzinărie CEPSA. Prețul pentru un litru de motorină este 1,24 euro, iar pentru un litru de benzină 1,36 euro.

În apropierea aeroportului Almeria

Almeria este cel mai apropiat oraș de aeroportul care îi poartă și numele. Orașul aflat pe coasta de sud a Spaniei este o importantă destinație turistică pe parcursul întregului an. De aici vă puteți deplasa cu mașina pe care ați închiriat-o în diferite stațiuni de pe coastă și nu numai.

În centrul orașului parcările sunt puține și riscați să nu găsiți loc. Există parcări precum cea de pe Calle Real, care este foarte aproape de catedrală, și unde puteți să vă luați un tichet pentru întreaga zi, prețul fiind mai avantajos decât tichetul pe oră deoarece nu aveți de unde să știți cât timp veți petrece în oraș. Prețul pentru tichetul pentru o zi poate varia, însă nu depășește 15 euro.

Locații de vizitat

Din Almeria puteți merge de-a lungul coastei în partea de vest, pe drumul E15, trecând prin diverse stațiuni. Vă puteți opri la Roquetas de Mar, iar mai în sud de această stațiune se află o zonă de plajă foarte liniștită, Almerimar. Apoi, dacă veți continua pe E15 la un moment dat veți vedea un indicator spre Sierra Nevada. Dacă aveți timp și doriți să scăpați pentru câteva ore de căldura copleșitoare, puteți să faceți o excursie până în această zonă. Cu siguranță nu veți regreta. Sierra Nevada se află la 200 km distanță de Almeria, drum pe care îl puteți parcurge în două ore dacă nu faceți opriri în alte locuri. Ca să ajungeți aici trebuie să mergeți pe E15, apoi urmați A7 și apoi A44. Veți ajunge în apropiere de Granada, un alt oraș important din această zonă și pe care puteți să îl vizitați. Scopul închirierii unei mașini pe durata concediului este pentru a vă putea deplasa și a vizita cât mai multe. De ce să nu profitați din plin și să bifați cât mai multe locuri vizitate?

Prețurile se pot schimba

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.